BİM Market 27 Mayıs Çılgın İndirim Kampanyası Başlıyor! A101 ve ŞOK Havlu Atacak!

BİM Marketten yine karşı konulmaz ürünler gelmeye devam ediyor. Piyasadan daha uyguna satışı yapılacak indirimli yeni aktüel ürünlerinden beğendiklerinizi sakın kaçırmayın

BİM Market 27 Mayıs 2022 Cuma Aktüel Broşürü Hazır!

Yeni aktüel kataloğunu duyuran BİM’de hareketlilik başlıyor. Müşterisini memnun edebilmek için elinden gelen gayreti sergileyen BİM Market, topluca getireceği yeni ürünleri raflara dizmek için gün sayıyor. içeriğini ve kalitesini karşılaştırın diyerek sattığı malların arkasında duran ve olumsuz geri dönüş almamak için dikkatli davranan BİM, rakiplerine karşı avantajlı konumda olmaya çalışıyor. A101 ve ŞOK Marketlerin aktüel broşürlerine cevap niteliğinde yayınladığı 27 Mayıs Cuma yeni aktüel broşürünü sizler için araştırdık.

İster toplu isterseniz de tek tek yapabileceğiniz alışverişiniz için BİM Marketin kapıları sizlere devamlı açık olacak. Bir evin tüm ihtiyaçlarını tek bir mağazada bulabileceğiniz mağalarına belirtilen tarihte mutlaka uğramanızı öneririz. Hayat pahalılığının her geçen gün artması vatandaşın belini şimdiye kadar hiç olmadığı kadar büktü diyebiliriz. Hal böyle olunda nerede bir ucuzluk varsa insanlar oraya koşuyor.

BİM Market 27 Mayıs Cuma Yeni Aktüel Kataloğu 

İndirim denince aklınıza gelecek marketlerden biri olarak, boy boy afişlerle süslediği market camlarına bakmadan geçmeyin. Yeni aktüel kataloğunda; cam ürünleri, tava çeşitleri, elektrikli ev aletleri, dolaplar, beyaz eşyalar, denize tatile gidecekler için gerekli tüm ekipmanlar, giysiler ve evde elinizin altında görmek istediğiniz tüm malzemelerin paletlere dizilip mağazalara doğru yola çıkması bekleniyor. Şimdi de ürünleri listelemeye geçiyoruz.

Elimizden geldiğince yeni aktüel kataloglarını sizlere hızlıca ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. BİM Market her bir mağazasına sınırlı sayıda getireceği bu aktüel ürünlerinden beğendiklerinizi tükenmeden alabilmek için acele etmenizde fayda var.

BİM Markettin 27 Mayıs Aktüel Şenliği Başlıyor!

BİM, Deneyimli kadrosuyla Türkiye’nin hemen hemen her ilçesine kadar yayılan pazar ağının avantajıyla müşterisinin nabzını tutmayı başaran marketlerin başında geliyor. Ama ürünleri her ne kadar uygun fiyattan satmaya çalışsada, fiyatların ister istemez artışına karşı elinden pek de bişi gelmiyor diyebiliriz. Vatandaş cephesinden baktığımızda da, geçim sıkıntısı giderek çirkin yüzünü daha fazla göstermeye başladı.

Peşin fiyatına taksitle alabileceğiniz ürünlerin de bulunduğunu unutmayınız. Sitemizi sık sık ziyaret ederek yeni aktüel kataloglarından haberdar olabilirsiniz. Ayrıca hem marketler hemde satılan ürünlerle ilgili yorumlarınızı yorumlar kısmından paylaşarak diğer insanlarında bilgilenmesine vesile olabilirsiniz.

Listede paylaşmadığımız yakıt ve trafik derdinize son verecek bir müjdenden bahsetmek istiyoruz. Elektrikli bisikletler sayesinde 30-45 km azami mesafelere kolayca sizi ulaştırabilecek bu yeni ürünleri de incelemenizi öneriyoruz. Tüm alışverişlerinizde istediğinizi düşük fiyattan alabilmeniz ümidiyle şimdilik bu kadar diyelim.

Exit mobile version