BİM Aktüel 9 Aralık 2022 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz ve kaliteli alışverişin başvuru noktası olan BİM Aktüel, 9 Aralık 2022 Cuma sayısıyla raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişinde tasarruf etmek isteyen vatandaşlar; her hafta olduğu gibi, bu Cuma da BİM Aktüel’i tercih ediyor. Haftanın iki gününde yepyeni kataloglarını takipçileriyle paylaşan firma; bu kataloglar sayesinde önemli bir müşteri kitlesinin favori adresi konumuna erişti. Salı günleri ürün envanterinde bulunan gıda, temizlik malzemeleri gibi ürünlerin tanıtımını yapan BİM Aktüel listeleri; Cuma günlerinde ise kullanıcılarına yepyeni alışveriş deneyimleri sunmaktadır. Ürün envanteri dışında olan ve piyasanın çok altında satılan BİM Aktüel Cuma ürünleri; hafta sonu alışverişinin tek bir mağazada tamamlanmasını amaçlar.

Kış aylarına adım attığımız bu günlerde ev odaklı ürünler sunan BİM Aktüel listeleri; bu politikasına kaldığı yerden devam ediyor. Ev içerisinde kullanılabilecek birden fazla ürün seçeneğini kullanıcılarla buluşturan fırsatlar listesi; geçtiğimiz hafta sunulan ürün skalasından çok daha farklı seçenekler içermesiyle de öne çıkıyor. Kışa dair giyim kuşamın, ev teknolojilerinin ve dekorasyonun farklı kısımlarının giderilebildiği BİM Aktüel 9 Aralık listesi; hem internet hem de mağazalarda hizmete sunuldu.

BİM Aktüel 9 Aralık 2022 Listesi

Listenin ilk sayfası, üç farklı konseptin üzerinden ilerlemekte. Bunlardan ilki; önceki haftalarda yayımlanan listelerde olduğu gibi, mutfak gereçleri üzerine şekillendi. Meyve presi, sütlük, çerezlik, bardak çeşitleri gibi ürünlerin büyük bir yer kapladığı ilk sayfada; diğer iki konseptin de ağırlığının kış mevsiminde ev içerisinde kullanılması beklenen ürünler olduğunu görmek mümkün. Cam ve porselen mutfak gereçlerinin ağırlığını hissettirdiği bu konseptte, evin temel ihtiyaçlarının büyük bir kısmı giderilmekte.

Listenin ikinci yarısında yer alan diğer iki konsept ise; çocuk ürünleri ve kış giyimi temaları oldu. Bebek giyimi ve pelüş terlikle giyim kısmındaki ev içi fırsatları sunan BİM Aktüel’in ilk sayfası; çocuk ürünlerinde ise birbirinden ilginç fırsatları kullanıcıyla buluşturdu. Yazı tahtası, yarış pisti, oyuncak arabalar ve daha nicelerini aynı bölmede konumlandıran liste; çocukların ev içinde geçirdiği kış mevsimini daha keyifli hale getirmekte.

BİM Aktüel listesinin ikinci sayfasında iki farklı konsept olduğu görülse de; tıpkı ilk sayfada olduğu gibi, tek bir ortak bağlam yakaladığı da tespit edilebilmekte. Ofislerin dizaynında ve çalışma hayatında kullanılabilecek ürünler; teknolojik gereçler ve kırtasiye ürünleri başlıklarıyla sayfada konumlandırıldı. Teknolojik gereçler klasmanına alınan notebook standı, dijital saat, kablo düzenleyici, masa üstü şarj, kulaklık gibi ürünler; yüksek bedellerle alınan teknolojik cihazların destekçileri niteliğinde olmasıyla öne çıkmakta.

İkinci kısmı oluşturan kırtasiye ürünleri ise; ofis içerisinde ihtiyaç duyulabilecek birçok farklı ürünü bir araya getirmekte. Kalem çeşitleri, bant kesme makinesi, ofis kalem kutusu, yapışkanlı not kağıdı, A4 fotokopi kağıdı, kırtasiye setleri gibi birbirinden farklı fırsatlar; piyasa fiyatının altına sunulan seçenekleriyle BİM Aktüel listesinde yerini aldı.

Listenin son sayfasında ise birden fazla ürün temasının yer aldığını görmek mümkün. Sayfanın üst kısmında konumlanan “RETRO” temalı ürünler; ev dekorasyonunun güzelleşmesine önayak olmalarıyla dikkat çekmekteler. Radyo, konsol, duvar rafı ve askılık gibi seçenekler; nostaljik bir dekorasyonun ilk adımlarının atılmasını sağlamakta. Üst kısmın sonlarına doğru konumlanan emaye saklama kabı, sahan, tencere gibi ürünler ise; retro hissiyatının mutfakta da yaşanmasını amaçlar.

Listenin en altında yer alan oyuncak, oyun ve çocuk laptop çantaları ise; evin en küçük üyelerinin sevindirilmesini amaçlar. Sol bölmede konumlanan nevresim setleri, halı ve paspaslar; kış temasının başlıca ögeleri olarak görünmektedir. Orta bölmenin büyük bir kısmını kaplayan giyim seçenekleri ise; kış aylarında şık görünmenin farklı yönlerini ortaya çıkarmaktadır.

BİM Aktüel 9 Aralık 2022 Cuma listesi; bugün itibarıyla mağazalarda ve BİM’in internet sitesinde yerini aldı.

Exit mobile version