BİM Aktüel 7 Ekim 2022 Listesi Raflarda!

Hafta sonu alışverişinin favori adreslerinden BİM Aktüel listesi, 7 Ekim 2022 Cuma sayısıyla mağazalardaki yerini aldı.

bim01

Alışveriş tutkunlarının her Cuma başvurduğu adreslerden biri olan BİM Aktüel listesi, bu Cuma da müşterilerine ilginç fırsatlar sunmaya devam ediyor. Gıda harici ürünlerin ağırlıkta olduğu Cuma listeleriyle dikkat çeken BİM Aktüel, bu haftaki sayısında da aynı politika üzerinden ilerliyor. Ev halkının ihtiyacı olabilecek ürünleri, evlilik öncesinde hazırlık niteliğindeki eşyaları, ailenin genç ve çocuklarını hedefleyen farklı ürün grupları; 7 Ekim 2022 Cuma listesi içerisinde yer almakta.

Ortalama 3 veya 4 sayfa çıkmasıyla bilinen BİM Aktüel listesi; bu hafta tam 5 sayfaya yayılan kampanyayı bünyesinde barındırıyor. Normal günlerde BİM envanterinde olmayan ve hafta sonları alışveriş keyfi yaşatan bu ürünler, an itibarıyla BİM müşterisinin huzurunda.

BİM Aktüel 7 Ekim Cuma Listesi Detayları

Listenin ilk sayfası net bir biçimde iki ayrı konsepte ayrılmış durumda. Üst kısımda yer alan 4’lü Çeyiz Seti başlıklı ürün grubu; başlıktan da anlaşıldığı üzere, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin mutfak ihtiyaçlarını karşılamakta. Kadın müşteri odağını her listesinde belli eden BİM yetkilileri; çeyiz seti kapsamının mutfak ürünlerine endekslenmesiyle de bu hedeflemeyi net bir biçimde gösterir. Listenin alt kısmıyla olan tamamlayıcı bağlantı ise, sayfanın daha da ilgi çekici olmasını sağlıyor.

İlk sayfanın alt kısmında ise, mutfak içerisinde bulunabilecek ve elektrikli olmayan tüm gereçler mevcut. Servis gereçleri, tabaklar, kaseler, kupalar, bardaklar ve daha niceleri; üstteki çeyiz setinin hazırlayacağı ürünlerin tanzimi ve servisi için konumlandırıldı. BİM Aktüel’in ilk sayfasının kapsayıcılığı sayesinde, yeni evli çiftlerin mutfağındaki irili ufaklı tüm eksikler kolayca tamamlanabilmekte.

 

Listenin ikinci sayfası ise yalnızca tek bir konsepte ayırıldı. “Hobi ve Seracılık Ürünleri” başlığıyla altı çizilen konsept, ev hayatında bitkilere yer vermek isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bitkilerin sulama, toprak değişimi, saklanması ve korunması gibi ihtiyaçların tamamı; BİM Aktüel’in 2. sayfasında yer alan ürünler sayesinde giderilebilir.

BİM Aktüel listesinin üçüncü sayfası ise; ilk iki sayfaya oranla daha keskin konsept geçişleri içermektedir. Üst kısımda yer alan ürünler; BİM Aktüel’in alışılagelmiş fırsatlarından olan teknolojik ürünler paketi kapsamında yer alır. Cep telefonları, akıllı saatler, akıllı TV’ler ve ev içerisinde kullanılabilecek teknolojik ürünler; bu paket aracılığıyla kullanıcıların huzuruna çıkar. Piyasaya oranla oldukça düşük fiyatlarla sunulan bu ürünler; BİM Aktüel listesinin popülaritesini önemli ölçüde arttırmaktadır. BİM uygulaması üzerinden satışa da QR kodla birlikte destek veren üçüncü sayfa; alışveriş tutkunların dikkatini üzerine çekecek.

Üçüncü sayfanın alt kısmında ise, evin çocuklarının her zevkine uygun oyuncaklar mevcut. Hayvan figürleri, Örümcek Adam’ın lisanslı ürünleri, oyuncak kamyon ve motosikletler, oyuncak bebekler ve robota dönüşebilen arabalar; çocuğu olan ailelerin alışveriş boyunca ilgisini çekecektir. İlkokul ve ortaokula odaklı test kitapları ise, oyuncakların sahibi olacak çocukların derslerden geri kalmamasını amaçlar.

 

Listenin dördüncü sayfası; ikinci sayfadaki gibi net bir biçimde belirtilmemesine rağmen, tek bir müşteri odağını hedefler. Hane halkının kadınlarına seslenen bu sayfada; yatak odası ürünleri, ütü masası, çarşaf, masa örtüsü ve nevresim takımı gibi ev odaklı ürünler yer almaktadır. Casilda Home, Via Dante gibi markaların ürünlerine yer veren listede; ev dekorasyonu ve evin temizliği öncelikli kılınmıştır. Dantelli gecelik ve sabahlık seti ise; kadın müşterilerin ilgisini çekecek bir diğer ürün olarak konumlanır. Ev giyimi olarak değerlendirilebilecek bu ürünlerle birlikte; liste tasarımındaki kadın hedeflemesi daha da ön plana çıkar.

BİM Aktüel’in en çok ürünü içeren 7 Ekim 2022 Cuma sayısının son sayfası ise; yine ağırlıklı olarak hane halkının kadın mensuplarına yönelik planlanmıştır. Mutfak setleriyle ilk sayfasını oluşturan BİM Aktüel; son sayfada ise mutfağın farklı ürün gruplarını içerir. Ağırlıklı olarak mutfağın görece pahalı ürünlerine yer veren son sayfa; yemek takımı, tencere takımı, çaydanlık, cezve seti, çatal kaşık bıçak takımı, su bardağı seti, fincan seti ve bıçak seti gibi kombine ürünleri sunar. Piyasada bulunan en iyi markaların ürünlerini kullanıcıyla tanıştıran ve uygun fiyattan sunan BİM Aktüel; ailenin yemek deneyimini de beşinci ve son sayfadaki ürünleriyle güçlendirir.

 

BİM Aktüel’in 7 Ekim 2022 Cuma sayısı, bugünden itibaren raflardaki yerini aldı. Alışveriş tutkunları ve ev içerisinde eksikleri bulunan tüm vatandaşların, sınırlı sayıdaki BİM Aktüel ürünlerine yoğun talep göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Exit mobile version