BİM Aktüel 4 Kasım 2022 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz alışveriş arayışında olanların başvuru noktası BİM Aktüel; 4 Kasım 2022 Cuma sayısıyla raflardaki yerini aldı.

bim01

Haftanın en ucuz alışverişini yapma imkanı sunan BİM Aktüel listesi, bu Cuma da ilginç fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Gıda ve temizlik ürünü harici fırsatların kullanıcıyla buluştuğu Cuma günü listeleri, hafta sonu alışverişinin başlıca noktası olarak BİM’in belirlenmesini sağlıyor. Bu hafta da ev dekorasyonu, teknoloji, mutfak gereçleri gibi önemli ihtiyaçların teminat noktası olmayı başaran listede; piyasanın epey altında fiyatla birbirinden farklı ürünleri bulmak mümkün. Hafta sonları alışverişle sosyalleşmek isteyenlerin en yakın başvuru noktası olan BİM; Kasım ayının ilk Cuma’sında da yepyeni seçeneklerini kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor.

BİM Aktüel 4 Kasım 2022 Listesi

Bu haftaki listenin ilk sayfasında, üç farklı kategorinin öne çıktığını görmek mümkün. İlk olarak üst kısımda yer verilen çarşaf, nevresim setleri, yastık, yastık kılıfı gibi ürünler; kış aylarında evlerdeki başlıca ihtiyaçlardan biri olan yatak malzemelerinin kısa bir süre içerisinde ve uygun fiyata edinilmesini sağlıyor. Pijama takımı ve kadife kimono takımı ise; kış aylarında ev içerisinde giyilebilecek ürünler olmasıyla da, listenin geri kalan bölümüne geçiş niteliği sağlıyor. Peluş terlik ve dolgulu montla birlikte kış aylarına hazırlık temasını da hatırlatan BİM Aktüel; ilerleyen haftalarda getireceği yeni fırsatların da müjdesini veriyor.

İlk sayfanın alt kısmında yer alan çocuk ürünlerinin ise; kış aylarında ev içerisinde tutulması muhtemel çocuklar için en önemli eğlence kaynakları arasında yer alması bekleniyor. Kutu oyunları, masallar, oyun havuzu topları, oyuncak arabalar, pijama takımı ve daha birçok farklı çocuk ürünü; ailenin en küçük bireylerinin de düşünülmesine aracı oluyor.

BİM Aktüel listesinin ikinci sayfasında; birbirinden kaliteli markaların satışa sunduğu mutfak gereçleri bulunmakta. Paşabahçe’nin ve LAV’ın bardaklarıyla ev içerisinde sıcak veya soğuk içecek tüketimini keyifle yapmayı hedefleyen müşterilerin; chef’s tencere ile de yemek pişirme keyfine ulaşması planlanıyor. Metalife ürünleriyle mutfak içerisindeki eşya düzenini sağlamak, Naturalove ahşap gereçleriyle de mutfakta hazırlanan ürünlerin sunumunu yapmak mümkün. Zeytinlik, çerezlik, saklama kabı, bıçak bileyici gibi ürünlerle ise; mutfağa dair birçok ihtiyaç tamamlanabilmekte.

Listenin üçüncü sayfası, iki farklı tema içeren sayfalardan bir diğeri oldu. Televizyon, akıllı telefon, akıllı sağat, ev içi teknoloji ürünleri, yazıcı gibi ürünlerle birlikte; her hanede ihtiyaç olabilecek birçok teknolojik gelişimin BİM sayesinde yakalanabildiğini görmek mümkün. Neredeyse her hafta teknoloji alanında farklı ürünleri kullanıcılarına sunan BİM; bu hafta da müşterilerinin teknoloji alanında uygun fiyatlı alım yapabilmesinin önünü açıyor.

Üçüncü sayfanın alt kısmında ise; çocuklar için tasarlanan birçok lisanslı ürün yer almakta. Oyuncaklar, gece lambaları, yazı tahtası, boyama kitapları, puzzle ve birçok farklı çeşitte ürün; TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi filmlerin kahramanlarıyla süslenmiş durumda. BİM logosunda yer alan çocuk figürleri ise, alt kısımda konumlanan çocuk temasını destekler nitelikte.

BİM Aktüel’in son sayfası ise; net bir başlıkla belirlenen temanın etrafında toplanmış durumda. “Banyonun Vazgeçilmezleri” olarak adlandırılan kurutmalık, çamaşır sepeti, banyo setleri, hazneli mop, çöp kovası gibi plastik veya bambu kaplı ürünler; banyolarda temizlik veya tasnif amacıyla mutlaka yer alması gereken gereçler olarak bilinmekte. Bu haftaki BİM Aktüel’in sunduğu indirimlerle birlikte, banyodaki tüm malzeme ihtiyacı anında karşılanabilmekte.

BİM Aktüel 4 Kasım 2022 Cuma listesi, bugünden itibaren mağazalardaki yerini aldı.

 

Exit mobile version