BİM Aktüel 4 Ekim 2022 Salı Listesi Yayında!

Alışveriş tutkunlarının hafta içinde de fırsat yakalamasını sağlayan BİM Aktüel, 4 Ekim 2022 listesiyle raflarda!

bim01

Market alışverişi denince akla gelen ilk örneklerden biri olan BİM; uzun yıllardır devam ettirdiği katalog geleneğiyle önemli bir takipçi kitlesi edindi. Her Salı ve her Cuma günü yayımlanan BİM Aktüel listeleri; müşteri memnuniyetinin üst düzeye çıkarılmasındaki başlıca unsur olarak görülüyor. Ucuz gıda ve tüketim ürünü satışıyla bilinen BİM, bu listelerinde genellikle iki ayrı akış belirlemektedir. Salı listelerinde mağaza içi ürünler ön plandadır. Satışta olan ve belli oranda indirime uğrayan bu ürünler; Salı listesi sayesinde ortaya çıkar. Cuma listesinde ise, BİM envanteri içerisinde bulunmayan ürünler raflara konulur.

Müşterilerinin farklı alışveriş deneyimleri yaşamasını isteyen BİM yetkilileri; Aktüel kataloglarında bu amaca ulaşılmasını sağlar. Özellikle de Cuma günü yapılan listelerde; pek çok yapı ve teknoloji marketlerinde bulunmayan fırsatlar yakalanabilmektedir. Alışveriş anlayışını genişletmek isteyen kullanıcılar; Cuma günü çıkan listeleri merakla takip eder. Mağaza içerisinde sirkülasyonda bulunan ürünlerin indirimi ise; Salı günkü BİM Aktüel kataloğundan takip edilmektedir. Bu haftaki Salı kataloğu ise, mağazanın genel tüketim alanı olan gıda ürünlerini içermemesiyle kullanıcılara önemli bir sürpriz sundu. BİM Aktüel 4 Ekim Salı listesinin detayları, yazının devamında yer almaktadır.

BİM Aktüel 4 Ekim Salı Listesi

Bu hafta yalnızca iki sayfadan oluşan BİM Aktüel Salı kataloğu; gıda odaklı olmamasıyla da tüketicilerine de sürpriz yaptı. Listenin ilk sayfasında, ailenin her ferdinin bakımının ön plana alındığı görünüyor. Üst kısımda erkek ve kız çocuklarına hitap edebilecek ürünler bulunmakta. Deodorant, sıvı sabun, kolonya, parfüm ve diş fırçalarını içeren üst bölümde; çocukların okul günlerinin temiz ve bakımlı geçmesi amaçlanmaktadır. Bakım odağını ailenin yaşça büyük fertleri için de genişleten liste, alt kısmında “anne ve baba” özelinde de ürünler sunar.

İlk sayfanın orta ve alt bölümünde, kadınların bakım ve görünüm için öncelik gördüğü ürünler bulunmakta. Makyaj malzemeleri, takılar, iç giyim ürünleri ve giysi düzenleyici ürünler; kadın müşterilerin bakım tercihlerine göre sıralanmıştır. İç giyim seçeneklerini kadın ağırlıklı belirleyen listede, erkek bakım ürünleri ise sınırlı sayıda da olsa bulunduruluyor. Ayakkabı boyası, çorap, ayakkabı temizleme ürünleri ve boxer çeşitleri; erkek müşterilerin de kısa vadeli ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Listenin ikinci ve son sayfasında ise; temizlik teması ön plana çıkar. Sol üstteki bebek bezi ve sağ üstteki peçete çeşitleri; evin her ferdinin temizlik odağının karşılanmasını amaçlar. Özellikle de tuvalet kağıdı indirimlerinin ön plana çıkmış olması, aile ihtiyaçları için önemli bir tercih olarak yorumlanabilir. Listenin kalan kısmındaki temizlik ürünleri ise, hem ev hem de kişisel temizliğin azami orana çıkarılmasını sağlar.

Çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, sıvı sabun, yumuşatıcı ve bulaşık süngeri gibi ürünler; ev temizliğinde gerekli olan malzemelerin başında gelir. BİM Aktüel’in bu sayısında ön plana çıkan bu ürünler; temizlik temasının tam anlamıyla yerini bulmasını sağlar. Sayfanın sağ kısmında bulunan kolonya, diş macunu, saç bakım kremi, saç maskesi ve hijyenik pedler ise; kişisel temizliğin ailenin büyük fertleri için de önemli olduğunu vurgular. İlk ve ikinci sayfanın üst bölümünde çocukların temizliği ön planda tutulurken, kalan kısımlarda ise anne ve babanın temizlik ihtiyaçlarına seslenilir.

BİM Aktüel 4 Ekim 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla raflardaki yerini aldı.

Exit mobile version