BİM Aktüel 30 Eylül 2022 Listesi Yayında!

Ucuz alışveriş takipçilerinin favori adreslerinden BİM Aktüel listesi, 30 Eylül 2022 sayısıyla yayında!

bim01

Hafta sonu alışveriş gündeminde ucuz fiyatları sayesinde kendisine önemli bir yer edinen BİM Aktüel listesi; bu Cuma çıkan sayısıyla da dikkatleri üzerine çekti. Gıda harici ürünlerin yer aldığı bu liste; tüketicilerin farklı ürün gruplarını uygun fiyatlara deneyimlemesini sağlıyor. Evin gıda haricindeki pek çok ihtiyacına her Cuma seslenmeyi başaran BİM Aktüel; bu ihtiyaçlardan belli başlı grupları, farklı konseptlerle birleştirmesi sayesinde müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarıyor. BİM müdavimi müşteriler haricinde de oldukça popüler bir konumda olan BİM Aktüel listesi; özellikle de dekorasyon ve teknolojiye dair yepyeni fırsatlar sunuyor.

Listenin bu haftaki sayısı da, önceki haftalarda olduğu gibi birbirinden ilginç önerilerle müşteri karşısına çıktı. Hafta sonlarında alışverişe çıkan ailelerin favori adreslerinden biri olan BİM; gıda haricindeki ürün skalasıyla da başarısını perçinlemeyi hedefliyor. Bu sayede her Cuma farklı bir fırsatı sunan firma yetkilileri; her gelir grubundan insanın alışveriş yapabilmesinin önünü açıyor. Ayın ilk günlerinin hafta sonuna denk gelmesi ise; maaş alan tüm müşteriler için yeni fırsatları yakalama şansı sunuyor.

BİM Aktüel 30 Eylül Cuma Listesi

Listenin ilk sayfasının her üç bölümü de, ağırlıklı olarak hanenin kadın üyelerine seslenmekte. Yoğun bir biçimde evin mutfak bölümünü ilgilendiren içeriklere yer veren ilk sayfada; hafta sonlarında veya iş gününün başlangıcı öncesinde yapılacak kahve molaları ön plana çıkarılmış durumda. Üst bölümde yer alan kahve makinesi, öğütücü, Türk kahvesi makinesi gibi ürünler; kahve temasının pişirim kısmına odaklanmakta. Orta bölümde yer alan sunum ürünleri, bardaklar ve tatlı tabakları ise; kahvenin tüketim kısmını ilgilendiriyor.

İlk sayfanın alt kısmı ise, yine müşteri grubunun büyük bir kısmını oluşturan kadınlara yönelmekte. Örgü iplikleri, mutfak eşyaları gibi seçenekleri barındıran bu bölüm; ev içerisinde yapılabilecek hobileri ve mutfak işlerini ön plana almaktadır.

BİM Aktüel listesinin ikinci sayfasında, iki farklı konseptin yer aldığını görmek mümkün. Sayfanın üst kısmında, evin her ferdinin ilgilenebileceği teknolojik ürünlere yer verilmekte. Android TV, elektrikli süpürge gibi seçenekler; evin en temel eksiklerinden ikisini giderme konusunda yardımcı oluyor. Nostaljik radyo ve el feneri gibi ürünler ise; bu sayfanın teknoloji kısmındaki sürpriz ürünler olarak öne çıkıyor.

Sayfanın alt kısmında ise çocukların istekleri ön planda. Lisanslı çocuk saatleri, oyuncak bebekler, basket potası ve topu, parçalı oyuncaklar, masal setleri gibi ilgi çekici ürünler; hafta sonlarında ailesiyle bir araya gelen çocukların eğlence araçları olarak konumlandırıldı. Ailenin her ferdine yönelik ihtiyaçlara yer veren liste düzenleyicileri; özellikle de ana okuluna başlayan çocukları unutmamayı başarıyor.

Listenin son sayfasında ise; teknolojinin ağırlığını görmek mümkün. Yazıcı, çalışma masası, kitaplık ve katlanır vitesli bisiklet ile ev halkı ferdi olan ortaöğretim ve üniversite öğrencileri göz önünde bulundurulmakta. Üniversitelerin eğitim yıllarının açıldığı bu günlerde; BİM Aktüel listesi sayesinde ailenin birkaç ihtiyacı birden giderilmekte.

Şarj özellikli masa lambası, yemek termosu ve akıllı takip cihazı gibi ürünler ise; evin her bireyine uygun fırsatlar olarak öne çıkıyor. Teknolojik ürünlere uygun fiyatlara ulaşma şansı veren BİM Aktüel listesi; bu hafta yalnızca 3 sayfa olmasına rağmen, sağladığı ürünlerle dikkat çekmeyi başarıyor.

BİM Aktüel 30 Eylül 2022 Cuma sayısı, bugün itibarıyla mağazalardaki yerini aldı.

Exit mobile version