BİM Aktüel 29 Kasım 2022 Salı Listesi Yayında!

Alışverişin hafta içindeki başvuru noktası BİM Aktüel'in 29 Kasım 2022 Salı listesi mağazalardaki yerini aldı.

bim01

Ucuz alışveriş için sürekli olarak arayışta olan vatandaşlar; BİM Aktüel listesinin haftada iki kez çıkan sayılarını mutlaka takip etmekteler. Salı ve Cuma günlerinde yayımlanan BİM Aktüel kataloğu; vatandaşların her ihtiyacını karşılayabilecek ürün seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. Salı günü yayımlanan listelerde, BİM envanteri içerisinden indirime giren ürünleri takip etmek mümkün. Cuma günü yayımlanan sayılarda ise, BİM’in günlük alışveriş alışkanlığı içerisinde yer almayan ürünler satılmakta. Piyasanın çok altında fiyatlarla teknoloji, ev dekorasyonu, giyim kuşam gibi farklı sektörlerden ürünleri sunan Cuma listesi; hafta sonu alışverişinin tamamının BİM’de tamamlanmasını amaçlıyor.

Hafta içi yapılan alışverişin başvuru noktası ise, BİM Aktüel’in Salı listeleri oluyor. Günlük ihtiyaçların uygun fiyatlara karşılanmasına önayak olan BİM Aktüel; her hafta indirimli satılan farklı ürünleri tanıtmasıyla da popülerliğini artırdı. Dönemsel ihtiyaçları gözeten ve buna göre şekillenen katalog içerisinde; ağırlıklı olarak gıda, temizlik ürünleri, bakım ürünleri gibi opsiyonlar yer almaktadır. 29 Kasım 2022 Salı listesi ise, alışılagelmiş Salı fırsatlarına bir yenisini daha ekliyor.

BİM Aktüel 29 Kasım 2022 Listesi

BİM Aktüel’in bu haftaki Salı nüshasında, ilk sayfayı farklı konseptlerden gıda ürünleri kaplamış durumda. Sol üst köşede bulunan bardak noodle ile ucuz gıda alanının önemli kısımlarından birini daha karşılayan liste; orta bölümün tamamına yakınını kahvaltı ürünlerine ayırdı. Dana salam, füme kavurma, sucuk, margarin, yumurta gibi ürünler; listenin üst kısmındaki kahvaltı ürünleri olarak göze çarptı. Orta bölümdeki reçel, kahvaltılık sos, kakaolu fındık kreması ve zeytin gibi ürünlerle ise; kahvaltının geriye kalan tüm eksikleri tamamlanmakta. Günün en önemli öğününe hafta içi de özen göstermek isteyen müşteriler; bu indirimler sayesinde dolabını doldurabilmekte.

İlk sayfanın son kısmında ise, günün geriye kalan öğünlerinde tüketilebilecek ürünlere yer verilmekte. Dondurulmuş gıda seçeneklerinin öne çıktığı bu kısımda, hafta içi iş telaşında yemek hazırlayamayan aile bireyleri düşünüldü. Adana böreği, patatesli tepsi böreği ve patates kızartması opsiyonları; akşam yemeğinde sıfırdan yemek yapmak istemeyenler için son derece ideal bir alışveriş seçeneği olarak görülebilir.

Listenin ikinci sayfası ise, BİM Aktüel listelerinde beklenmeyen bir tasarım anlayışıyla müşteri karşısına çıktı. Listenin sol tarafında temizlik ürünleri yer alırken, sol tarafında ise iç giyim ürünleri konumlandırıldı. Sol tarafta bulunan temizlik ürünleri içerisinde, kişisel ve ev temizliğini ön plana alan her çeşit ürün yer almış durumda. Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu çeşitleri, kişisel temizlik üzerine odaklanan ürün grubunu temsil etmekte. Bulaşık deterjanı, çamaşır suyu ve bulaşık makinesi tableti gibi ürünler ise; ev temizliğinin farklı unsurları olarak öne çıkmakta.

Sayfanın sağ tarafında yer alan iç giyim ürünleri ise, birbirinden farklı birçok çeşidi barındırmakta. Kadın iç giyim ve erkek iç giyim ürünlerinin indirimli fiyatlarıyla yerini aldığı bu sayfada; kış aylarına özel çorap çeşitleri de sayfanın sağ alt köşesini kaplamış durumda. Kışa dair hazırlıkların son aşamaya geldiği bu dönemde BİM Aktüel; ihtiyaç listesinde üst sıralarda yer alması gereken bu ürünleri de uygun fiyatlarıyla satışa sundu.

BİM Aktüel 29 Kasım 2022 Salı listesinde bulunan ürünler, bugün itibarıyla raflardaki yerlerini aldı.

Exit mobile version