BİM Aktüel 28 Ekim 2022 Cuma Listesi Yayında!

Uygun fiyatlı alışverişin en popüler yayınlarından BİM Aktüel, 28 Ekim 2022 Cuma sayısıyla market raflarında!

bim01

Hafta sonu alışverişinin en önemli başvuru noktalarından BİM Aktüel; her Cuma olduğu gibi, bugün çıkan sayısında da birbirinden ilginç ürünleri kullanıcısıyla buluşturuyor. Hafta içi günlerde BİM envanterinde yer almayan ürünlerin satışa sunulduğu BİM Aktüel listesi; müşterilerin farklı ihtiyaçlarına da hitap etmekte. Ev içerinde veya teknolojik yatırımlarda dahi yardımcı olabilecek ürünler sunan katalogda; bu hafta da ailelerin birçok ihtiyacı birkaç sayfaya sığdırılabildi.

Ağırlıklı olarak evin ihtiyacı olan farklı ürün gruplarını dolaşıma sokan BİM Aktüel listesi; 28 Ekim 2022 Cuma sayısında da aynı amacı gütmekte. Müşterilerinin alışverişlerini keyifle yapabilmeleri için birçok opsiyonu aynı anda servis eden bu liste; ailelerin tüm ihtiyaçlarını yalnızca bir mağazada temin edebilmesinin önünü açmakta. Ayrıca satılan tüm BİM Aktüel ürünlerinin piyasa değerinden çok daha uygun bir fiyata olması da; listenin çok daha ilgi çekici olmasını sağlıyor.

BİM Aktüel 28 Ekim 2022 Listesi

Listenin ilk sayfası, ailelerin en küçük üyelerine ayırıldı. Farklı yaş gruplarından bebek ve çocukların isteklerini karşılayan ilk sayfada; bakım ve oyun ihtiyaçlarına dair onlarca ürün bulunmakta. Ana kucağı ürünüyle bebeklerin konfor ihtiyacı yerine getirilmekte. Üst kısmın tamamını kapsayan diğer ürünler ise, bebeklerin memnuniyetle kullanacağı oyuncaklar oldu. Bebeklerin birçok farklı oyunu oynayabilecekleri bu ürünler, ailelerin uzun süre oyuncak aramamalarını da sağlayacak.

Listenin alt kısmında ise, bebeklerin zihinsel gelişimi amaçlanmakta. Resimli kitaplar, kelime öğrenme setleri, boyama kitapları, etkinlik kitapları ve daha birçok farklı gelişim ürünü; alt kısımda konumlanmakta.

İkinci sayfanın odak noktası ise teknoloji oldu. Üç farklı bölümden söz edilebilecek bu sayfadaki ilk bölümü, sol üst köşeyi tek başına ele geçiren derin dondurucu almakta. Muadillerinden çok daha uygun bir fiyata satışa çıkan derin dondurucu, ev aletleri ve akıllı ürünlerden çok daha ön planda kurgulanmakta. Bir süredir her hafta listelerde kendine yer bulan cep telefonu seçenekleri ise; listenin ikinci sayfasının orta bölümünde konumlandı. Sağ üstteki yazıcı ise, kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde cep telefonuyla entegre bir teknoloji olarak değerlendirilmekte.

Alt kısımda yer alan ürünler ise; ev içerisinde kullanılabilecek teknolojik aletler grubunda yer almaktadır. Priz, hava nemlendirici, renkli musluk başlığı, LED lamba, ışıldak gibi ürünler; ev içerisinde gereksinimi bulunan birçok ürünün aynı anda görücüye çıktığını göstermektedir. Bu ürünlerle birlikte evlerden alınan verimin çok daha fazla olacağı öngörülür.

Üçüncü sayfada ise, yine bebeklerin ağırlıklı bir biçimde yer aldığı görülmekte. Üst kısımda bebeklerin konforunu arttıracak ürünler konumlandırılmış durumda. Nevresim takımı, yorgan, mama sandalyesi, küvet filtresi gibi ürünler; evin en küçük üyesinin rahatını düşünenler için satışa sunulmakta. Anne yanı bebek yatağı, örtü gibi seçenekler de, yine aynı ürün grubu içerisinde yer almakta.

Listenin alt kısmında ise bebeklere yönelik giysiler, bebek bakım ürünleri ve onlar için örülebilecek iplikler yer almakta. Anne bebek bakım çantası, bebek body, mama önlüğü, bebek güvenlik ürünleri gibi seçenekler; evin en yeni üyesinin ihtiyaçlarının birçoğunu karşılamakta. Ören Bayan logosunun da yer aldığı örgü iplikleri ise, bebekler için örülebilecek farklı ürünlerin oluşumuna katkı sağlar.

BİM Aktüel 28 Ekim sayısının son sayfası, iki farklı ürün grubunu ön plana çıkarmaktadır. Üst kısımdaki ürünler, ağırlıklı olarak mutfakta pişen yemeklerin sunumu ve hazırlanışı için kullanılmaktadır. Saklama kabı, tencere, tartı, krep tavası gibi ürünler; mutfak envanteri içerisinde birçok işlevi görebilecek unsurlar olarak görülür. LAV’ın Lal Serisi başlığıyla tanıttığı bardaklar ise; evde tüketilen içeceklerin sunumunda kalitenin artmasını sağlar.

Alt kısımda konumlanan ürünler ise; evin çocukları için satışa sunuldu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini hedefleyen soru bankalarını içeren bu bölümde; bir yandan da okul öncesi grubundaki çocuklar da düşünülmüş durumda. Blok oyuncak, sihirli boyama kitabı ve hikaye kitapları; henüz okula gidemeyen çocukların gelişimi için büyük önem arz eder.

BİM Aktüel 28 Ekim 2022 Cuma listesi; bugün itibarıyla tüm BİM mağazalarında raflardaki yerini aldı.

Exit mobile version