BİM Aktüel 27 Eylül 2022 Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin en popüler yayınlarından BİM Aktüel'in 27 Eylül 2022 sayısı raflardaki yerini aldı.

bim01

Alışveriş tutkunlarının yoğun bir şekilde takip ettiği fırsatlar, bu hafta da müşterilerin huzuruna çıktı. BİM Aktüel’in Salı günleri çıkan gıda odaklı sayısı, bugün itibarıyla mağazalarda yer almaya başladı. BİM’den alışveriş yapan herkesin ilgisini çekebilecek ürünler içeren Salı listesi; hafta içi alışverişine odaklanmasıyla biliniyor. Ailenin gıda odaklı alışveriş temposuna eklenmesi amacıyla sunulan fırsatlar; kullanıcıların da yeni ve farklı ürün kategorileriyle tanışmasını sağlıyor.

Normal günlerde BİM raflarında yer almayan ürünlerin ağırlıkta olduğu Salı listesinde; firmanın yeni seçeneklerinin test edildiği de görülmektedir. BİM müşterilerinin ağırlıklı olarak gıda alışverişi yapması; bu alanda yeni denemeler yapma imkanını çok daha olası kılıyor. Ürün çeşitliliğini artırmak ve bunu yaparken uygun fiyat sunmayı hedefleyen BİM yönetimi; Salı listeleriyle satışını denediği ürünler sayesinde yeni çeşitlerini ilk kez görücüye çıkarmış oluyor. BİM orijinli ürünlerin veya ünlü markaların yer aldığı bu liste; ailenin her ferdinin tüketimine açık ürünleri barındırmakta.

BİM Aktüel 27 Eylül Salı Listesi

Cuma listelerinden daha az ürünü içeren Salı listesi; 27 Eylül sayısında da aynı formatta ilerliyor. Yeme içme ürünlerini içeren Salı listesi, bu hafta çıkan sayısında da birbirinden ilginç ürünlere yer veriyor. Listenin ilk sayfasında iki farklı ürün grubunu görmek mümkün. Üst kısımda yer alan Abdullah Efendi Türk Kahvesi çeşitleri, Nescafe çeşitleri, süt, filtre kahve gibi ürünler; her sabah güne kahveyle başlayanlar ve hafta sonları kahve tüketimi yoğunlaşan müşteri grubuna odaklanmakta.

Sayfanın alt kısmında ise, kahvenin yanında tüketilmesi amaçlanan tatlı ürünleri bulunmakta. Bisküvi, gofret ve çikolata çeşitlerine ağırlık veren bu kısımla birlikte; BİM Aktüel’in ilk sayfasının “kahve içme deneyimi” üzerine odaklandığını görmek mümkün. Sayfanın sağ üst kısmında yer alan kahve çekirdekleri görseli de, BİM ekibinin tasarladığı sayfa temasını destekler nitelikte.

Salı listesinin ikinci ve son sayfası ise, hane halkının ev yapımı tatlıyla buluşmasını amaçlıyor. Sol üstteki pasta görseli ve üzerinde yer alan pasta tarifi karekodu; ikinci sayfanın temasını net bir biçimde ortaya çıkarıyor. Pasta içerisinde yer alan ürünlerin tamamı, Salı listesinin ikinci sayfasında uygun fiyatlarla satışa sunuldu.  Pasta kekinden başlayan ürünler silsilesi; pastanın süslenmesi için gerekli tüm içeriklerle birlikte devam etmekte. Bisküvi pastası, tiramisu, doğum günü pastası, kek ve daha niceleri; bu sayfadaki ürünlerle birlikte hazır hale getirilebiliyor.

Sayfanın sağ altında yer alan hazır pasta çeşitleri ise; pasta yapımına vakit ayıramayan müşterilere alternatif sunması amacıyla listeye alındı. BİM Aktüel takipçilerinin tatlıyla buluşması, bu sayede kaçınılmaz hale gelmekte.

BİM Aktüel’in 27 Eylül 2022 Salı sayısı, bugün itibarıyla raflardaki yerini aldı. Cuma günü çıkacak listeye dek sürecek bu fırsatlar; hafta içinin tatlılarla geçmesine vesile olmayı amaçlıyor.

Exit mobile version