BİM Aktüel 26 Ağustos 2022 Sayısı Çıktı!

Hafta sonu alışverişinin en çok takip edilen içeriği BİM Aktüel listesinin 26 Ağustos 2022 Cuma sayısı çıktı!

bim01

Tüketicilerin hafta sonu alışverişi için araştırdığı indirim ve fırsatlar, hafta içindeki çalışma temposunun hemen ardından gelen bir rahatlama süreci niteliğinde. Bu araştırmaların en çok yapıldığı mağazalardan biri olan BİM; müşterilerine her hafta farklı indirim listeleri sunmakta. Salı ve Cuma günlerinde raflara çıkan BİM Aktüel listeleri; her sayısında farklı içerikler sunabilmesiyle biliniyor. Tüketici için altın değerinde fırsatlar önerebilen bu liste, özellikle de yılın önemli dönemlerinin gözetilmesiyle de dikkat çekiyor.

26 Ağustos 2022 Cuma sayısıyla raflara çıkan BİM Aktüel listesi; önceki sayılarındakinden çok daha farklı bir konseptle tüketicilere sunuldu. İlk ve orta öğretimde yeni ders yılına başlayacak olan öğrencilerin gereksinimleri; Ağustos ayının son ve Eylül ayının ilk haftalarının en popüler alışveriş içeriği olmakta. Yeni eğitim öğretim yılını merakla bekleyen öğrenciler, bu dönemde velilerinin bütçeleri oranında alışveriş keyfini yaşamakta. Tüm mağazaların yılın bu dönemine hazırlık yaptığı bilinirken; tüketicinin en çok uğradığı mağazalardan biri olan BİM’de de öğrencilerin öncelik alındığını söylemek mümkün.

BİM Aktüel’in bu sayısının tamamında öğrencilerin gereksinimleri öncelik kılındı. Yeni eğitim öğretim yılı için alışveriş yapmak isteyenlerin de tercihi olan BİM’in 26 Ağustos 2022 tarihli listesine ait detaylar; Habermeydan farkıyla yazının devamında yer almaktadır.

BİM Aktüel’de Kırtasiye Zamanı!

Bu haftaki BİM Aktüel listesinin kırtasiye konseptiyle çıkması; liste içerisindeki bölmelerin de kırtasiye ürünleri arasındaki farklarla oluşmasını sağladı. Önceki listelerde hane halkı ve özellikle de ev hanımlarının odakta olduğu bilinirken; bu dönemde başroldeki alışveriş unsuru ev içerisindeki öğrenciler oldu. İlkokul 1’den lise sona kadar tüm öğrencileri kapsayan BİM Aktüel listesinin ilk sayfası; tamamen defter çeşitlerine ayrılmış durumda. Deftere dair tüm çeşitlerin var olduğu bu sayfada; her yaştan öğrencinin talebi karşılanabilmekte. Hem çocuklar hem de gençler, bu ürünlerle birlikte defter problemini çözebilecek.

Listenin ikinci sayfasında ise; ilk sayfadakine oranla çok daha fazla çeşit bulunmakta. Okul çantaları, kalemlikler, su mataraları, beslenme kabı ve kalem çeşitleri; yine öğrencilerin ihtiyaçları ölçüsünde sıralanmış durumda. Resim defteri, sulu boya, kuru boya ve pastel boyalar ise; her öğrencinin müfredatında bulunan resim dersi ihtiyaçlarını karşılayabilmekte.

BİM Aktüel listesinin üçüncü sayfası, ağırlıklı olarak öğrencilerin ders öncesi hazırlığına odaklanmakta. Yapıştırıcı, etiket, makas, tahta kalemi, kitap kabı, kaplama kağıtları, sunum dosyaları, mantar pano ve dosya gibi seçeneklerin bulunduğu bu sayfa; öğrencilerin okula gelirken yapacakları hazırlıkları ön plana almaktadır. Hazırlanan ödevler veya kullanılan kitaplar için listelenen bu gereçler; öğrencilerin yıl içerisinde çok ihtiyaç duyacağı malzemelerdir.

Listenin son sayfası da, tıpkı ilk sayfasında olduğu gibi tek bir odak üzerinden ilerlemektedir. Öğrencilerin defterle birlikte en çok ihtiyaç duyduğu ürün olan kalem ve yazı ekipmanları; BİM Aktüel’in son sayfasında konumlandı. Uçlu kalem, kurşun kalem, tükenmez kalem, keçeli kalem, silgi, uç ve kalemtıraş türevlerinin yer aldığı bu sayfada; öğrencilerin başlıca ihtiyaçlarından bir diğeri yer alır.

Tüketicilerin dostu olan BİM Aktüel listesi, bugün itibarıyla raflarda!

Exit mobile version