BİM Aktüel 25 Ekim 2022 Listesi Yayınlandı!

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği BİM Aktüel listesinin 25 Ekim 2022 sayısı raflardaki yerini aldı.

bim01

Ucuz alışverişin favori adreslerinden BİM, her hafta iki kez yayımladığı Aktüel listesiyle müşterilerine farklı fırsatlar sunmakta. Cuma günleri raflara gelen BİM Aktüel listeleri, ağırlıklı olarak mağaza envanterine listeyle birlikte gelmekte. Bu sebeple müşteri nezdinde de ilgisini arttıran BİM Aktüel fırsatları; yeni fırsatların hane halkına ulaşmasındaki en kestirme yol olarak görülüyor. Salı günü yayımlanan listelerde ise, mağaza envanterindeki ürünlerde oluşan fırsatları gözlemlemek mümkün.

Mağazada bulunan ürün skalasının benzerlerini sunan BİM Aktüel Salı listesi, bu ürünler içerisindeki uygun fırsatları görücüye çıkarmakta. Bu sayede de hafta içinde evin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerin memnuniyeti sağlanmakta. Market alışverişinin en önemli başvuru noktalarından olan BİM Aktüel; her iki yayınıyla da indirim arayanların favorilerinde yer alıyor. Yılın son aylarına geldiğimiz bu dönemde de farkını gösteren BİM Aktüel kataloğu; 25 Ekim Salı yayınıyla market raflarında!

BİM Aktüel 25 Ekim 2022 Listesi

Listenin ilk sayfası, evin başlıca ihtiyaçlarından olan temizlik malzemelerine ayırılmış durumda. Gıda haricindeki satışlarında temizlik ürünlerini ön plana alan BİM yetkilileri; bu sayfada iki farklı temizlik grubunu da görücüye çıkarmakta. Sayfanın ilk yarısında, hane halkının kişisel temizliği önemseniyor. Deterjan, kağıt havlu, şampuan, yumuşatıcı, sıvı sabun gibi ürünler; evde yaşayan herkesin genel temizliğine hitap etmekte. Bebek fotoğrafıyla da desteklenen bebek ürünleri grubu, kişisel temizlik temasının bir diğer bölümünü kapsar. Kadınların temizliği için konulan ped çeşitleri ve yüz temizleme ürünleri ise, kişisel temizliğin kadınlar nezdindeki özel versiyonlarını gösterir.

Sayfanın ikinci kısmında ise ev temizliği ürünleri ön planda. Yüzey temizleyici, çamaşır suyu, sünger, mikrofiber bez gibi ürünler; evin temizliğinin hiçbir zaman aksatılmaması adına indirim grubu içerisinde yer almakta. Her iki ana ürün grubu da, hafta içlerinde de temizliğin gerekliliğini vurguluyor.

BİM Aktüel listesinin ikinci ve son sayfasında ise; temizlik temasının tamamlayıcısı niteliğinde olabilecek bir başka tema bulunmakta. Kadınların bakım için ihtiyaç duyduğu tüm ürünler, BİM Aktüel’in Salı sayısında kendilerine yer buldu. Golden Rose markasının ön plana çıkarıldığı makyaj ürünleri, cilt bakımı, iç giyim, saç süsleri, makyaj kutuları, parfümler ve saç spreyleri; sayfanın üst kısmını kapsar. Bu ürünlerle birlikte kadın bakımının birçok ana aktörü de tamamlanmış olur.

Sayfanın alt bölümünde ise, bakım ürünleri içerisindeki spesifik unsurlar ele alınmakta. Makyaj, giyim, temizlik üçlüsüyle tamamlanan bakım süreci; katalogdaki bu ürünlerle birlikte detaylandırılır. Makyaj süngeri, tırnak bakım yağı, kaş şekillendirme seti, yüz bakım maskeleri, tırnak makası gibi ürünler; bakımını ihmal etmeyen kadınların en küçük ayrıntının bile farkında olmasını sağlayacaktır.

BİM Aktüel 25 Ekim 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla tüm BİM mağazalarında!

Exit mobile version