BİM Aktüel 23 Eylül 2022 Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin Cuma günlerindeki popüler adresi BİM Aktüel'in 23 Eylül 2022 sayısı raflardaki yerini aldı!

bim01

Hafta sonu alışverişinin planlarını yapanlar; her Cuma olduğu gibi, bugün de BİM Aktüel’in yeni sayısında yer alan ürünleri incelemeye başladı. Gıda, temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaçların başlıca adreslerinden olan BİM; hafta sonu seçkilerinde farklı ürün çeşitlerini denemekte. Bu sayede kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını da uygun fiyatla giderme hizmetini veren BİM mağazaları; bir yandan da daimi ürün seçkilerinde yer alabilme ihtimali olan ürünleri test etmekte.

Her hafta yepyeni ürünlerle müşterilerin karşısına çıkan BİM Aktüel listesi, bu haftaki seçkisinde de önemli fırsatlar sunmakta. Teknoloji, beyaz eşya ve mutfak gereçleri gibi ürün gruplarında piyasa altı fiyatlar sunan BİM Aktüel; bu hafta sonunun da aileler için fırsatlarla geçmesini sağlıyor. Sonbahara adım atılan bu dönemde kampanyalarıyla fark yaratmayı arzulayan BİM Aktüel; bugün itibarıyla tüm mağazalarında sürpriz indirimleriyle ve yeni ürünleriyle konumlanmış durumda.

BİM Aktüel 23 Eylül 2022 Cuma Listesi

Listenin ilk sayfası, geçtiğimiz haftaki aile konseptini farklı bir noktadan yorumlamakta. Ev halkının kadın üyelerinin alışverişte daha etkin rol oynadığını düşünen BİM yetkilileri; bu hafta yayımlanan listede ise ailenin her ferdine seslenecek ürünleri en öne çıkardı. Beyaz eşya ve televizyonlardaki fırsatları en üste konumlayan BİM; alt sıralarda ise iki farklı konsepti birden sunuyor. Evin başlıca ihtiyaçlarından ütü ve ayakkabılıkla “anne” müşterilerin ilgisini çeken listede; teknolojik ürünlerle ailenin gençleri, oyuncak bölümüyle ise ailenin küçük çocuklarının alışverişe teşviki gerçekleştirilmekte.

Listenin ikinci sayfası ise, BİM’in başlıca müşteri hedefi olan anneleri kapsamakta. Mutfağa dair tüm gereksinimleri içeren bu sayfada; alt kısımdaki sürpriz ürünlerin de yine evin kadın müşterisinin hedeflendiği görülüyor. Mutfak takımları, bıçak setleri, tava, blender ve çay makinesi gibi ürün seçenekleri; evin mutfak ihtiyaçlarının büyük bir kısmını karşılamakta.

İkinci sayfanın alt kısmında ise, evin toparlayıcısı konumunda değerlendirilen annelere odaklı ürünler sunar. Yatak örtüsü, vakumlu hurç, kırlent gibi seçenekler; sonbaharda ortaya çıkan toparlanma ve eve dönüşün habercisi niteliğinde. İkinci sayfanın ürünleri, evin işleyişine doğrudan etki etmeyi amaçlıyor.

Listenin üçüncü ve bu haftaki son sayfasında ise; ev halkının “baba” üyesinin alışveriş ihtiyaçları konumlandırıldı. Araç içi mono bluetooth kulaklık tanıtımında da yer alan aile babası figürü de, bu hedeflemeyi destekler nitelikte. Arabalar için gerekli olan ek ürünler, dekoratif süsler ve araç güvenliğine katkıda bulunan yan ürünler; BİM’in bu haftaki Aktüel listesinin kapanışını yapmakta. Araçların kullanımının şehre dönüşle birlikte artması, BİM’in de bu planlamayı yapmasındaki en büyük etken olarak görülüyor.

Ucuz alışveriş için başlıca başvuru durağı olarak görülen BİM Aktüel listesi; 23 Eylül 2022 Cuma sayısıyla raflardaki yerini aldı. Aranılan tüm fırsatlar, bugün itibarıyla BİM mağazalarında.

Exit mobile version