BİM Aktüel 22 Kasım 2022 Salı Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin hafta içindeki adresi BİM Aktüel listesi, 22 Kasım 2022 Salı sayısıyla market raflarında.

bim01

Haftanın iki gününde müşterilerini yepyeni fırsatlarla buluşturan BİM; Salı ve Cuma gününün iple çekilmesini sağlayacak listeleriyle popülaritesini arttırmayı başarıyor. Cuma günleri raflarda olmayan ürünlerle kullanıcıları buluşturan BİM Aktüel; piyasanın altı fiyatlarla sunduğu bu ürünler sayesinde alışveriş deneyimini çeşitlendiriyor. Dekorasyon, mutfak gereçleri, teknoloji, giyim gibi alanlarda sunulan fırsatlar sayesinde alışveriş yükünü tek bir noktada tamamlayan müşteriler ise; BİM Aktüel listelerini yakından takip ediyor.

Salı günleri yayımlanan listelerde ise, mağaza envanterinde yer alan ürünlerdeki indirimler ön plana çıkmakta. Tıpkı Cuma listesinde olduğu gibi belli başlı konseptlerle listeyi hazırlayan BİM yetkilileri; bu listede daha az ve kolay bulunabilen ürünleri öne çıkarır. Tüketiciler için hafta içi alışverişinde fırsatlar sunan bu liste; evin başlıca ihtiyaçlarının ucuza ve kısa sürede giderilmesini sağlıyor. Bu hafta yayımlanan BİM Aktüel listesi de; tam da bu amaçla kullanıcıların huzuruna çıktı.

BİM Aktüel 22 Kasım 2022 Salı Listesi

BİM Aktüel’in bu Salı yayımladığı sayısında, ilk sayfanın konsepti tamamıyla kişisel bakım üzerinden ilerlemekte. Haftanın ilerleyen günlerinde bakımına dikkat etmek isteyen kadın müşterileri hedefleyen bu sayfada; kişisel bakımın farklı noktaları sayesinde ana konseptin dalları da oluşturulmuş durumda. Üst kısımda saç görseliyle desteklenen saç bakımı ürünleri, sayfanın başlangıç fırsatı oldu. Devamında gelen cilt bakımı ürünleri, makyaj ekipmanları, yüz temizleme kitleri gibi ürünler de; bakım konseptine sayfanın ilk yarısında destek olmakta.

Alt kısımda konumlanan ürünler ve sol alttaki kadın figürü ise; konsept ve hedef kitleyi net bir biçimde ortaya çıkarmaktadır. “Saçlarınızda Pelüş Şıklığı” başlığıyla sunulan taç, toka çeşitleri, ayak ısıtıcısı, sıcak su torbası gibi ürünler; kadınların kış aylarındaki bakım ürünleri ve aksesuarlarında kış temasını konumlandırmaktadır. Çorap ve oda kokusu çeşitlerinin de yer aldığı ilk sayfa, ev içerisindeki yaşantıyı önemseyen kadınlar için ön plana çıkarılmış durumda.

İkinci sayfada ise atıştırmalıklar üzerine bir indirim skalası hazırlanmış durumda. Sayfanın üst kısmında tek bir firmanın ağırlığını görmek mümkün. Milka’nın bisküvi, çikolata, draje gibi ürünlerine yer veren bu bölümde; BİM’in muadili marketlerden çok daha ucuza Milka ürünlerini satışa sunduğu iddiası da somutlaştırılmakta. Sayfanın yarısını kaplayan Milka çeşitleri; hafta içerisinde atıştırmalık ürün satın almak isteyen müşteriler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

İkinci sayfanın alt kısmında ise, atıştırmalık ürünlere farklı çeşitler eklenmekte. Çikolata, şekerleme, bisküvi, sakız ve Le’ Cola gibi ürünler; ev içerisinde atıştırmalık ürünlere yer ayıranlara hitap ediyor. Sağ alt köşede konumlanan kış çayı ve demlik poşet çay ise; BİM Aktüel’in kış aylarında evinde sıcak içecekler tüketmek isteyenler için ideal fırsatları olarak konumlanmakta.

BİM Aktüel 22 Kasım 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla marketlerdeki yerini aldı.

Exit mobile version