BİM Aktüel 2 Aralık 2022 Listesi Yayında!

Uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenlerin hafta sonundaki tercihi, bu hafta da BİM Aktüel olacak.

bim01

Alışveriş listelerini düzenleyen vatandaşlar, her Cuma günü BİM Aktüel’in yeni çıkan fırsatlarını mutlaka inceliyor. Günlük BİM envanterinin dışındaki ürünler sunan liste; alışverişin yalnızca bir mağazadan tamamlanabilmesine önayak oluyor. Teknolojiden ev aksesuarlarına, giyimden dekorasyona pek çok ürün; BİM Aktüel’in Cuma listesinde sürpriz indirimlerle birlikte vatandaşın huzuruna çıkıyor. Her Cuma günün iple çekilmesini sağlayan alışverişlerin başlıca adreslerinden BİM; alışverişi kolaylaştırdığı BİM Aktüel listesiyle birlikte, online ortamdan alışveriş yapanları da sevindirmeyi başarıyor.

BİM Aktüel 2 Kasım 2022 Cuma Listesi!

BİM Aktüel’in Cuma listesinin ilk sayfası, üç farklı konseptin birleşimiyle meydana gelmekte. Ev teknolojisi ürünleri ve ev gereçleri başlıkları; sayfanın büyük bir kısmının ev içerisinde geçirilen kış aylarına hazırlık niteliğinde olmasını sağlıyor. Fastfryer’daki sürpriz indirim, ışıklı kettle, dilimli radyatör gibi ürünler; ev teknolojisindeki indirimlerin bulunduğu köşeyi oluşturur.

Kurutmalık, silikon ürünler, mikser kabı, ütü masası, salata kurutucu ve daha pek çok ev gereci ise; ev içinde elektriksiz de kullanılabilen ürünler arasında yer alır. Kış aylarında vaktinin büyük bir kısmını evinde geçiren BİM müşterilerine seslenen bu sayfa; son bölümdeki oyuncaklarla birlikte çocukların ev hayatına da yardımcı olur. Oyuncak bebekler, boyama kitapları ve kutu oyunlarındaki indirimler; BİM Aktüel takipçilerinin çocuklarının da evinde mutlu günler geçirmesini sağlar.

Listenin ikinci sayfasında, porselen takımlarının başını çektiği mutfak setlerini görmek mümkün. Sayfanın ağırlıklı bir bölümünde yer alan mutfak gereçleri, takipçilerin kış ve yeni yıl gelmeden mutfaklarındaki tüm eksiklerin tamamlanması amacını taşımaktadır. Bardak setleri, tencere setleri ve fiyatlarıyla en çok öne çıkan unsur olan Güral Porselen Yemek Takımı; mutfakta vakit geçiren her insanın elinin altında bulunması gereken objeler olarak görülmektedir.

Listenin alt kısmında yer alan bere, mont ve gömlek seçenekleri ise; yine kış aylarındaki eksiklerden birkaçını kapatmaya yöneliktir. Montlarda ve gömleklerdeki fiyat uygunluğu ise; BİM Aktüel’i takip eden erkek müşterilerin, kış alışverişlerini de buradan yaparak kazançlı çıkmasını sağlamaktadır.

BİM Aktüel Cuma listesinin üçüncü sayfasında ise; tek bir konseptin ve hatta tek bir markanın ağırlığı görülmekte. MAXFIT markasından çıkan spor ürünlerinin yer aldığı bu sayfa; ev içerisinde spor yapmak isteyen BİM müşterilerinin tedarik etmesi gereken tüm ürünlere yer verilmekte. Sağ alt ve sol üstteki figürlerle ise, bu sayfanın spor odaklı teması desteklenmekte.

Spor esnasında gerekli olabilecek eldiven, pilates topu, mat, mekik aleti, egzersiz zarları, esneme bandı, karın egzersiz tekerleği gibi ürünler; MAXFIT’in uygun fiyatlı seçenekleriyle BİM Aktüel’in üçüncü sayfasının tamamını kapsar.

Listenin en çok merak edilen ürünleri arasında, her zaman olduğu gibi teknolojiye dair fırsatlar bulunmakta. Bu hafta da teknoloji fırsatlarını ihmal etmeyen BİM yetkilileri; tablet, powerbank, şarj data kablosu, akıllı saat gibi önemli gereksinimleri bir araya getirdi. Ledli ayna seti, vidalama seti ve siyah nokta temizleyicisi ise; yine ev içerisinde kullanılabilecek teknolojik unsurlar olarak listede yer almaktadır.

Listenin dördüncü sayfasının alt bölümünde ise, ev içi dekorasyon ürünleri konumlanmakta. Sehpa, çalışma masası, kitaplık, katlanır yatak, çalışma koltuğu, ayakkabılık gibi ürünlerin fırsatlarını sunan liste; evinde eksiksiz bir kış geçirmek isteyenlerin yardımına koşmakta. Öğrencilerin çalışmasına yardımcı olacak masa lambaları, kalem kutusu gibi ürünler ve mutfaktaki en gerekli teknolojik unsurlardan şarjlı damacana pompası ise; ev dekorasyonu ve teknolojinin birleştiği ürünler arasındadır.

BİM Aktüel’ın son sayfasında ise, ailenin en küçük bireylerinin çok seveceği ürünler yer almakta. “Uzay Yolculuğu” temasıyla ürün skalasını netleştiren bu sayfa; çocukların kullandığı alandaki dekorasyonun tamamını tek bir temayla oluşturabilmeyi sağlar. Boyama kitapları, matematik setleri, defter, yumurtalık seti ve daha pek çok ürün; uzay temalı figürleriyle dikkat çekmektedir.

Dekorasyon kısmında da uzay temasının altını çizen bu sayfa, nevresim takımında dahi çocukların uzaya dair keşifler yapmasını teşvik edecek niteliktedir. Bilim seti ve keşif videolarının bulunduğu CD’ler ise; uzay temasının bilgiyle örtüşebilmesini sağlar.

BİM Aktüel 2 Aralık 2022 Cuma listesi; bugün itibarıyla BİM raflarında ve BİM’in online platformlarında satışa sunuldu.

Exit mobile version