BİM Aktüel 18 Kasım 2022 Cuma Kataloğu Yayında!

Ucuz alışveriş arayışındaki tüketiciler, BİM Aktüel'in 18 Kasım 2022 sayısındaki fırsatları merakla bekliyor.

bim01

Hafta sonu yapılacak alışveriş gezilerinin rotasını belirleyen BİM Aktüel kataloğu; her Cuma olduğu gibi, bu hafta da kullanıcılarına birbirinden farklı ürünler sunmakta. BİM’in alışıla gelmiş envanterinin dışında ürünler sunmasıyla bilinen bu listede; birden çok mağazaya girmeyi gerektirmeyecek çeşitte ürünler yer alıyor. Ağırlıklı olarak gıda ve temizlik ürünleri satışıyla bilinen BİM’in haftalık seçkisi, piyasa fiyatının altında ürünler satması ve yepyeni çeşitleri mağazaya getirmesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kasım ayının kışa doğru ilerleyen hava durumunu da düşünerek yapılan BİM Aktüel; bu haftaki sayısıyla da dopdolu bir envanter sunuyor.

BİM Aktüel 18 Kasım 2022 Cuma Listesi

BİM Aktüel’in bu Cuma yayımlanan sayısında, ilk sayfanın tasarımı dikkat çekmekte. İki farklı konseptin sunulduğu listenin ilk sayfası; yine BİM Aktüel listesinden beklenen çeşitliliği sunmasıyla öne çıkıyor. Listenin sol tarafında yer alan elektronik aletler ve ev eşyaları; kış aylarının habercisi niteliğinde. Kumtel’in Beyaz Ankastre Set olarak sunduğu ürünleri satışa çıkaran BİM; mutfağın en temel ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Tıraş makinesi ise, ev elektroniği ürünleri içerisindeki önemli konumuyla listedeki yerini aldı.

İlk sayfanın sağ kısmında ise; kışın habercisi niteliğindeki giyim ve ev içi ürünleri yer almakta. Kışa özel giyim ürünlerinin ve ev içerisinde kullanılabilecek eşyaların konumlandığı bu bölümde, sonbaharı temsil eden yapraklarla temanın altı başarıyla çizilmekte. Ekoseli ürünlerin ön planda olduğu bu tema; “Tarzınızda Ekose Şıklığı” başlığıyla konumlandırıldı. Mutfak ürünlerinin de yer aldığı bu bölümde, fincan ve çerezlik setinin dahi “ekose” temasına uygun tasarlandığı görülmekte.

Listenin ikinci sayfası ise; ilk sayfanın aksine, tek bir tema etrafında kurulmuş vaziyette. “Dünya TV Günü” kapsamında oluşturulan televizyon teması; ev içerisinde önemli bir yer kaplayan televizyona dair tüm ürünlerin aynı anda listede olmasını sağlıyor. Üst kısımda Dijitsu marka televizyonlara yönelik fırsatlar konumlandırılırken; alt kısımda ise televizyon keyfi yapan ev halkının keyfini arttırabilecek ürünler yerini almış durumda. Soundbar, ses ve görüntü aktarımı cihazı, HDMI kablo, oyun kolu ve daha niceleri, TV keyfine hazırlanan BİM müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Üçüncü sayfanın kullanıcılar nezdinde seslendiği kesim ise çocuklar oldu. Her Cuma yayımlanan BİM Aktüel kataloğunun en çok tercih ettiği müşteri gruplarından olan çocuklar, özellikle de anne ve babaların da ilgisini çekebilecek ürünler sayesinde kolayca sevindirilebiliyor. Üst kısımda yer alan oyuncaklar, ağırlıklı olarak okul öncesi dönemdeki çocukları hedefler nitelikte. Oyuncak kamyon, oyuncak Barbie bebek, TRT Çocuk lisanslı ürünleri, sürpriz yumurta gibi ürünler; çocuğu olan müşterilerin favorisi olacak fırsatlarla listede yer aldı.

Üçüncü sayfanın alt kısmındaki ürünler ise; okula giden çocukları hedeflemekte. Puzzle, basit okuma kitapları, hikaye kitapları gibi ürünler, ilköğretim seviyesindeki çocuklar için listeye alındı. Lise TYT Soru Bankası ise; çocukları büyüyen ebeveynlerin sınava hazırlık sürecini düşünmesine yardımcı olmakta.

Listenin son sayfası ise, mutfak gereçlerine ayırılmış durumda. Sol üst bölümü kapsayan çok amaçlı dolap ve sağ üst bölümdeki kaşıklık ürünleriyle, mutfak içerisindeki irili ufaklı eşyaların tasnif edilebileceği ortamları oluşturma fırsatı yakalanabilmekte. Alt kısımda yer alan ürünlerle ise, mutfaktaki birçok ihtiyacın aynı alışveriş günü içerisinde karşılanabildiği görülmekte.

Mutfak içerisinde kullanımı zaruri olan gereçler, çöp kutuları, saklama kapları, birden fazla bardak çeşidi, bıçak setleri, kurutmalık, salata kasesi gibi eşyalar; özellikle de BİM’in başlıca müşteri grubu olarak gördüğü ev hanımlarına hitap etmekte. Bu gibi ihtiyaçların karşılanmasına önayak olan BİM; mutfakta geçen zamanların maksimum verim alınarak değerlendirilmesini sağlıyor.

Farklı konseptleri ve uygun fiyatlarıyla BİM Aktüel kataloğu; 18 Kasım Cuma sayısıyla bugün raflardaki yerini aldı.

Exit mobile version