BİM Aktüel 17 Şubat 2023 Cuma Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin başlıca adresi BİM Aktüel, 17 Şubat 2023 Cuma listesiyle raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonu alışverişi listeleri oluşmaya başladı. Bu listeler içerisinde yer alan birçok ürün; genellikle farklı mağazalarda yer almakta. Bu nedenle de alışverişe çıkmaya niyetli olan ailelerin hafta sonu tatili oldukça yıpratıcı geçmekte. Alışverişin yıpratıcı bir etkinlik olmaması ve tek bir mağazadan halledilebilmesini amaçlayan BİM; her Cuma gününde yayımlanan kataloglarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Normal günlerde envanterinde yer almayan ürünleri hafta içinin son gününde servis eden BİM; vatandaşların mağazalarından maksimum verimi elde etmesini ve alışverişi tek bir mağazadan tamamlayabilmesini sağlıyor.

Gıda ve temizlik ürünü haricindeki fırsatları kullanıcıya sunan BİM Aktüel Cuma listesi; her hafta takipçileri tarafından merakla beklenilmekte. Teknoloji, ev gereçleri, giyim, mobilya ve daha pek çok sektörden ürünü tüketicilerin huzuruna çıkaran firma; uygun fiyatları sayesinde Cuma günlerinin en önemli müjdelerinden birkaçını sunabilmekte. Bu hafta da birbirinden ilginç ve faydalı ürünü bir araya getirmeyi başaran liste; Şubat ayının ikinci yarısında duyulacak ihtiyaçların tamamına hizmet etmekte.

BİM Aktüel 17 Şubat Cuma Listesi

BİM Aktüel’in Cuma listesinin ilk sayfasında; birçok sayıda olduğu gibi iki farklı konsept bizleri karşılıyor. Sağ üst köşedeki plastik ürün seçenekleriyle birlikte ev gereçleri konseptine başlangıç yapan ilk sayfa, sol taraftan akan diğer ev gereçleriyle devamlılık sağlar. Ahşap ve plastik mutfak gereçlerinin fırsatlarının yer aldığı sol kısımda, “Metal Ürün Çeşitleri” adı altında üç parçalık bir başlık da bulunmakta. Alt kısımda ise, yine ev işlerinde kullanımı zaruri olan plastik gereçler yer almakta. Evin birçok görünmeyen ihtiyacını karşılayan bu konsept, üretim bazının ne olduğu fark etmeksizin uygun fiyatla satılmasıyla da fark yaratıyor.

Listenin sağ kısmının tamamında ise çocukların ihtiyaçlarına seslenilmekte. Küçük yaştaki bireylerin ev içerisinde geliştirdiği oyunlar için konumlandırılan malzemeler; çocukların hayal dünyasını genişletmeye yardımcı oluyor. Barbie, oyuncak masa sandalye seti, çay seti gibi ürünler; kız çocuklarının ev dünyasını şekillendirmeyi amaçlıyor. Mini arabalar ile erkek odaklı bir oyuncağa da yer veren liste; oyun hamuru, eğitici kitaplar, oyun jeli gibi ürünlerle de tüm çocukların eğitim ve oyundan mahrum kalmayacağı seçenekleri bir araya getiriyor.

Listenin ikinci sayfasının konsepti tek bir başlık altında toplanabilmekte. Mutfağın içerisinde ihtiyaç olan tüm araç gereçlerin toplandığı bu sayfa; ara başlıklara ayrıldığında ise önceki sayılardan ayrışmakta. Daha önceki sayılarda ürünlerin üretildiği malzeme ve kullanıldığı alanlara yoğunlaşan BİM; bu sayıda ise fiyat baremini ön planda tutuyor. Yemek takımlarıı, tava tencere setleri, blender seti, çerezlik set, saklama kapları, Colorina cam sunum setleri gibi ürünler; fiyat skalasının üst kısmında olmasıyla birlikte, listenin de üstünde konumlandı.

Listenin alt kısmında ise, pahada hafif ürünlerin olduğu görülüyor. Plastik ürünler, tek fiyatlı gereçler, cam sunum ürünleri, meşrubat bardakları ve baharat takımı; listenin çok daha uygun fiyatlı ürünleri olarak görülüyor. Üst kısımdaki kalite iddiasına daha az yer veren bu kısım, mutfak ihtiyaçlarının çok daha küçük bir kesimine seslenmekte.

BİM Aktüel listesinin üçüncü sayfasında, alışılagelmiş konseptlerden olan teknoloji var. Tamamı ev içerisinde fonksiyonel olabilecek teknolojik ürünleri bir araya getiren BİM; kullanıcıların evde hiçbir eksiğinin kalmamasını amaçlar. Üst kısımda yer alan beyaz ankastre set ile birlikte mutfağın en pahalı ürünlerini uygun bir fiyattan satışa sunan BİM; teknolojinin mutfak kısmının aradan çıkarılabilmesini sağlar. Orta kısma hakim olan televizyon seçenekleri ise; yine ev ahalisini mutlu etme amacını ön plana koyar.

Alt kısımdaki arnica süpürge seçeneği de, evin temizliğinin önemli bir parçası olabilme iddiasını taşır. Sol alt köşede ise, kış aylarında olmamızın getirdiği ısıtıcı ürünlerin baskınlığı hissediliyor. KUMTEL’in ısıtıcı çeşitleri, ev içerisinde üşüme ihtimali olan hiç kimsenin kalmamasını sağlıyor.

BİM Aktüel’in son sayfası, üçüncü sayfanın devamı niteliğindeki teknolojik ürünlerle açılmakta. Üst kısımda yer alan baskül, kablosuz kulaklık ve yumurta pişirici ürünleri; bir önceki sayfa ile bu sayfa arasındaki bağı kurar. Sayfanın geri kalanında spor konseptine yer veren BİM; spor yapmak ve fit bir vücuda kavuşmak isteyenlerin tercih edeceği teknolojik ürünleri de sayfanın üst kısmına konumlandırmakta.

Orta ve alt kısımda ise; spor yapmayı amaçlayan insanlar için kıyafet seçeneklerine yer verilmiş. Spor ayakkabı çeşitleri, tabanlıklar, eşofman altları, sweatshirtler, shaker, müsli kabı gibi ürünler; yaz gelmeden spor yapmaya başlayan ve havanın ısındığı dönemlerde fit olmayı amaçlayanların beğenisine sunuldu. Kışın boş günlerini spor yaparak geçirmek isteyenler, uygun fiyatlı spor ürünlerine burada kavuşabilmekte.

Exit mobile version