BİM Aktüel 16 Eylül 2022 Listesi Yayında!

Alışveriş tutkunlarının hafta sonu tercihi BİM Aktüel'in 16 Eylül 2022 listesi raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonları yapılan aile alışverişlerinin favori indirim kataloğu BİM Aktüel; yeni sayısıyla mağazalara geldi. Alışveriş tutkunları ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlerin her Cuma merakla beklediği bu listede; haftalık olarak farklı ürün grupları yer almakta. Ağırlıklı olarak gıda dışı ürünlere yer veren liste; gıda alışverişini BİM’den yapan müdavimlerin farklı ürünlere kavuşmasını sağlıyor. Yemek harici ihtiyaçların birçoğunu BİM Aktüel’de bulabilen müşteriler ise; her hafta sonuna damga vuran bu listeyi sürekli olarak takip ediyor.

16 Eylül 2022 sayısıyla takipçilerine onlarca farklı kategoride indirimler sunan BİM Aktüel listesi ürünleri; bugünden itibaren tüm mağazalarda tedarik edilebilmekte. Aile ağırlıklı ürün seçenekleriyle her hafta farklı seçenekler sunan liste; bu haftada başlıca odağını aileden yana belirlemiş durumda. Geçtiğimiz hafta okulların açılışı ve ailelerin tatilden dönüşüne yönelik ürünler sunan BİM yetkilileri; bu hafta ise evlerde sonbahar ve kışı geçirecek ailelerin ihtiyacı olan ürünleri tedarik etti. Mutfak, teknoloji, ev aletleri ve daha pek çok ürün; an itibarıyla BİM müşterilerinin huzurunda.

BİM Aktüel 16 Eylül 2022 Sayısı

BİM Aktüel listesinin bugün yayımlanan sayısında, ilk sayfa bir kez daha evin annesi odaklı tasarlandı. Mutfak işlerinin başlıca sorumlusunun “anne” olduğu ezberiyle yola çıkan listenin ilk sayfası; yemek takımı, çay seti, kahvaltılık gibi şık ürünlerle bezenmiş durumda. Sayfanın ilk yarısını dekoratif açıdan da tatmin edici olan yeme içme setlerine ayıran liste; ikinci yarısında da mutfak ve yemek başlıklarını destekleyici ürünler sunuyor.

İlk sayfanın alt bölümünde yer alan ürünler ise, yemek sunumunun öncesi için konumlandırıldı. Yemek hazırlıklarının yapılacağı gereçler, saklama kaseleri, bambu ve ahşap ürünler başlıklarıyla değerlendirilebilecek bu ürünler; mutfağın yoğun olarak kullanılacağı öngörülen sonbahar ve kış mevsimleri için listede yer aldı. Hane halkı odaklı liste tasarımına kaldığı yerden devam eden BİM Aktüel; ilk sayfanın genel yapısıyla da bu olguyu bir kez daha vurguladı.

İkinci sayfanın tasarımı ise; yine hane halkı odaklı olsa da, iki farklı konseptin birleşiminden oluşmakta. Listenin en üst kısmında yer alan üç farklı valiz çeşidi, hane ihtiyaçlarının bir sonraki yaza kalmaması adına konumlanmakta. Sayfanın geri kalan tüm kısmına aykırı bir ürün olmasıyla dikkat çeken valiz seçenekleri; hanedeki ihtiyacın büyüklüğüne göre sınıflandırılmış durumda.

Valiz çeşitlerinin dışındaki diğer ürünler ise; evin çocuklarının ihtiyaç ve isteklerini içermekte. İlkokul ve ortaokul çağındaki çocuklar için tedarik edilen spor ayakkabılar; her yıl yeni ayakkabı almak zorunda kalan ebeveynlerin yardımına koşuyor. Uygun fiyatlı ayakkabıların yanı sıra, yine çocukların başlıca isteği olan oyuncaklar da, listeyi domine eden diğer unsurlar oldu. Erkek ve kız çocuklarının tamamını kapsayan oyuncak bölümü ise; okul öncesi dönemdeki her çocuğun isteğine hitap etmekte.

BİM Aktüel listesinin üçüncü sayfası, ev dekorasyonunun karar mercii olarak görülen annelere özel şekillendirildi. Hasırdan yapılan tüm tasarımların bir arada olduğu üçüncü sayfada; fotoğraf çerçevesinden yolluğa, Amerikan servisinden tepsiye kadar pek çok farklı ürün bulunmakta. Hepsinin ortak noktası ise; ev dekorasyonuna hasır şıklığını kazandırması. “Hasır şıklığını evinize taşıyın.” başlığıyla oluşturulan 3. sayfa, ev içerisindeki tüm dekorasyonu bir günde değiştirebilecek kadar ürünü barındırmakta.

Listenin son sayfasında ise, daha önceki birçok haftada olduğu gibi teknoloji ön planda. Evin her üyesinin ihtiyacı olarak nitelendirilebilecek teknolojik ürünler; teknoloji mağazalarından çok daha ucuz fiyatlara BİM Aktüel listesinde bulunuyor. Beyaz eşya ürünleri, televizyon, akıllı saat, kulaklık, doğrayıcı, tıraş seti, spor aleti ve daha pek çok teknolojik ürün; bu haftanın en önemli fırsatları arasındaki yerini alıyor.

BİM Aktüel listesinin 16 Eylül sayısı, bugün itibarıyla tüm mağazalarda müşterilerinin huzuruna çıktı.

Exit mobile version