BİM Aktüel 16 Aralık 2022 Cuma Sayısı Yayında!

Ucuz alışverişin başlıca adreslerinden BİM Aktüel, 16 Aralık 2022 Cuma sayısıyla raflardaki yerini aldı.

bim01

Hafta sonunun özlemle beklendiği Cuma günleri; BİM müşterileri için adeta altın değerinde. Alışverişin başlıca kaynaklarından biri olarak görülen BİM Aktüel kataloğu; her Salı ve her Cuma takipçileriyle buluşuyor. Salı günleri BİM envanterinde yer alan ve günlük tüketime hitap eden ürünler paylaşan BİM Aktüel listesi; Cuma günlerinde ise envanter dışındaki sürpriz ürünleri kullanıcılarına sunuyor. Bu sayede başka bir mağazaya gitmeden bütün hafta sonu alışverişinin tek bir yerde geçirilmesini sağlayan BİM; online alışveriş yapan kullanıcılarının da bu büyük fırsatları yakalamasına önayak oluyor.

16 Aralık 2022 Cuma gününde de birbirinden ilginç indirimleri kullanıcılarıyla buluşturan BİM; piyasanın altındaki fiyatlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

BİM Aktüel 16 Aralık Cuma Listesi

BİM Aktüel listesinin ilk sayfası, ağırlığını teknoloji üzerine vermekte. Birden fazla ürün setinin yer aldığı bu sayfada; yalnızca Stanley marka termosların bu konsept dışında yer aldığını görmek mümkün. Sayfanın ilk yarısında BİM Aktüel listesinin alışılagelmiş fırsatlarından olan cep telefonu seçenekleri görülmekte. Önceki sayılardaki model sayısının çok daha üzerine çıkan bu liste; oppo, MI, realme ve Dijitsu marka telefonların uygun fiyata temin edilmesini sağlıyor. Bu sayede de birçok BİM müşterisi, yeni yıla girmeden telefon ihtiyacını karşılamış oluyor.

Sayfanın ikinci yarısında ise, teknolojiye dair farklı ürünler göze çarpmakta. Bilişim teknolojileriyle bağlantılı olan yazıcı ve akıllı saat ürünlerindeki kampanyayı kullanıcılarıyla buluşturan BİM Aktüel; bir yandan da derin dondurucu fırsatını da bu bölümde sundu. Teknolojiye dair tüm kampanyalarını ilk sayfadan yayımlayan liste; büyük meblağlarla alışveriş yapması gereken müşterilere eşsiz fırsatlar sunmuş durumda.

Listenin ikinci sayfası ise; bir süredir devam eden kış temasını vurgular nitelikte. Sol üstteki yorgan ve yatak takımıyla kışın habercisi ürünleri başlatan sayfada, geri kalan ürünlerin de bu yönde ilerlediğini görmek mümkün. Yalnızca alt bölmede farklı bir konseptin görüldüğü bu sayfa; kadın ve erkek giyimde sunduğu fırsatları da kış teması üzerinden ilerletmekte. Ayakkabı, kazak, hırka, gömlek, bere, kaşkol gibi kışa özel ürünler; evin tüm üyelerinin soğuğa karşı korunmasını sağlamaktadır.

Sayfanın alt bölmesinde, evin en küçük üyelerine özel ürünler var. Kış aylarında evden çıkamayan çocuklar, ailelerinin aldığı BİM Aktüel fırsatları sayesinde sıkılmamayı başarıyorlar. Atış seti, hikaye kitapları, balonlar, puzzle, oyuncak bebek, oyuncak araba gibi ürünler; hem kız hem de erkek çocukları için ideal oyun alanlarının kurulmasına yardımcı olur.

BİM Aktüel’in üçüncü sayfası, listede alışılagelen bir başka temayı daha işlemekte. Mutfağa dair tüm ihtiyaçları tek bir sayfaya sığdırmayı başaran BİM Aktüel; yeni yıl gelmeden önce tüm mutfak eksiklerinin giderilmesini sağlar. Sayfanın üst kısmında konumlanan Kumtel marka “Siyah Cam Ankastre Set”, mutfağın en temel cihazlarının uygun fiyata temin edilmesine yardımcı olur. Ev teknolojilerini her Cuma günü uygun fiyatlarla kullanıcıyla buluşturan BİM; bu hafta da geleneği bozmadı.

Listenin orta ve alt kısmında ise, mutfağa dair tüm gereçlerin yer aldığını görmek mümkün. Orta kısımda LAV, Paşabahçe ve borcam markalı setler yer almakta. Mutfakta çokça kullanılan cam servis gereçleri, üç dev markanın birbirinden ilginç fırsatlarıyla müşterinin huzuruna çıkmış oldu. Alt kısımda yer alan ürünler ise; mutfak için gerekli olan plastik ürünlerin temin edilebilmesine önayak oldu. Özellikle de “tek fiyat plastik ürünler” bölümü, evde eksikliği hissedilen birçok ürünü bir araya getirdi.

Dördüncü ve son sayfa, yılın geride bırakılacağı günü vurgulayan bir tasarıma sahip. Yılbaşında alınacak hediyeler, kışa özgü süs eşyaları, yılbaşı eğlencelerinin olmazsa olmazı ürünler; son sayfanın sunduğu fırsatlar içerisinde yer aldı.

Listenin üst kısmında giyim, teknoloji ve parti malzemelerine dair fırsatlar konumlanmakta. Alt kısımda ise; eğlencelerde kullanılabilecek süsler, yılbaşı ve kış hissini yaşatacak nevresim ürünleri ve yılbaşı gecesi ev içerisindeki eğlenceyi katbekat arttıracak kutu oyunları yer aldı. BİM Aktüel’in fırsatları, 2023’ü karşılarken de fark yaratmakta.

BİM Aktüel 16 Aralık 2022 Cuma listesi, bugün itibarıyla raflardaki ve online mağazadaki yerini aldı.

Exit mobile version