BİM Aktüel 15 Kasım 2022 Salı Listesi Yayında!

Alışveriş listelerini hafta içinden hazırlayanlar, BİM Aktüel 15 Kasım 2022 Salı listesine mutlaka başvuruyor.

bim01

Ucuz alışveriş rotalarını belirli aralıklarla güncelleyen vatandaşlar; bu yöndeki kararlarını vermeden hemen önce birkaç farklı kaynağı inceler. Alışverişin ucuza yapılmasını sağlayan başlıca kaynaklardan olan BİM Aktüel listesi; her hafta iki kez çıkan farklı formattaki sayılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Salı günlerinde mağaza içi ürünlere odaklanan liste; Cuma günlerinde ise ağırlıklı olarak mağaza envanterinin dışındaki ürünleri bünyesine ekliyor. Her iki listede de piyasanın altında fiyatlarla kullanıcılarını buluşturan BİM; bu Salı sunduğu seçkide de aynı amacı güdüyor.

Kasım ayına girilmesiyle birlikte, BİM Aktüel sayılarında da farklılıklar görülmeye başlandı. Ağırlıklı olarak kışa hazırlığı amaçlayan ürünler sunan liste; evlerine yenilikler getirmeyi planlayan müşterilere yönelik hamleler yapmakta. Cuma günü yayımlanan listelerde dekorasyon ve ev içi teknolojilere ağırlık veren BİM; Salı günkü listelerde ise ev temizliği ve gıda ürünlerini ön plana almakta. Kış aylarında müşterilerinin konforlu bir ev hayatı geçirmesini amaçlayan BİM yetkilileri; Aralık ayında da benzer bir motivasyonla hareket etmeyi planlıyor.

BİM Aktüel 15 Kasım 2022 Listesi

Bu Salı iki sayfa büyüklüğünde bir listeyle kullanıcılarının karşısına çıkan BİM Aktüel; her Salı yakaladığı tema bütünlüğünü bu hafta da büyük ölçüde korudu. Listenin ilk sayfasında giyim ve bakım ürünleri yer almakta. Sayfanın ilk bölümü kapsayan Golden Rose makyaj ürünleri, makyaj setleri, el kremi gibi ürünler; bakım temasının ilk kısmını oluşturmakta. Ancak Led ışık zinciri, kupa ve zeka küpü gibi ürünlerde ise; Cuma listesinde alışıla gelmiş sürprizlerden birkaçı yapılmış durumda.

Çorap, küpe ve kolye ürünleri ise; bakımın son aşaması olarak değerlendirilebilecek giyim ve aksesuar bölümünü temsilen seçkiye dahil edilmiş durumda.

İlk sayfanın alt kısmında da, giyim ve bakım teması kendisini göstermekte. Kadın ve erkek iç giyim ürünleri ile vücut yağı, bebek yağı, bebek kolonyası gibi bakım opsiyonları; ikinci kısmın da benzer bir yönde ilerlediğini gösteriyor. Prezervatif ve diş fırçasının en altta konumlandığı ilk sayfada; bakım temasının iki farklı yönü daha tamamlanmış oluyor.

İkinci sayfada yer alan ürünler ise; ilk sayfadan çok daha net bir biçimde gruplandırılmış durumda. Süt ve süt ürünlerinin yer aldığı bu sayfada; gruplandırma ölçütleri markalar oldu. Sayfanın üst kısmını yoğurt, peynir ve süt çeşitleriyle haklı bir ün kazanmış olan BİM’in DOST markasının fırsatları aldı. Kış aylarının sevilen lezzeti salep, özel çeşitleriyle fark yaratan peynirler ve light yoğurt çeşitleri; DOST’un bu listede sunduğu farklılıklar olarak göze çarpıyor. Orta kısımda konumlanan aknaz markasının peynir çeşitleri ise; vatandaşların sofrasından eksik etmediği peynirlere odaklanmış durumda.

Alt kesimde yer alan KEREM markasıyla piyasaya sürülen ürünler ise; kahvaltılarda önemli yer kaplayan gıdaları içermekte. Üçgen peynir, labne ve firmanın yeni denemelerinden ballı kaymak; kullanıcıların kış aylarında da süt ürünlerinden eksik kalmamasının önünü açıyor.

BİM Aktüel 15 Kasım 2022 Salı listesi, bugün itibarıyla mağaza raflarındaki yerini aldı.

Exit mobile version