BİM Aktüel 14 Ekim 2022 Cuma Listesi Yayında!

Hafta sonu alışverişinin en önemli opsiyonlarından BİM Aktüel listesinin 14 Ekim 2022 sayısı yayında!

bim01

Hafta sonu alışverişini adeta bir sosyal faaliyet gibi geçirenler, BİM Aktüel listesini merakla takip ediyor. Cuma günleri yayımlanan liste, klasik BİM ürünlerinin dışında sunduğu fırsatlarla dikkatleri üzerine çekiyor. BİM envanterinde alışılagelmeyen ürünleri piyasaya süren BİM Aktüel; kullanıcıların yepyeni ürün formatlarıyla mağazalara müdavim olmasını sağlar. Ayrıca piyasa değerinin oldukça altında fiyatlardan satışa sunulan BİM Aktüel ürünleri; ucuza alışveriş keyfini yaşatması sebebiyle de kullanıcılarda karşılığını bulur.

Her Cuma gününde sunulan listelerde, gıda ve temizlik ürünlerinin geri planda kaldığını görmek mümkün. BİM müşterisinin alıştığı ürün skalasının dışına çıkılan listede; dekorasyon, teknoloji ve giyim gibi kategoriler öne çıkar. Bu hafta oluşturulan listede de bu formattan ürünler bulunmakta. Ayrıca kişisel spor alanında seçkiye eklenen ürünler de, sonbaharda evinde veya spor salonlarında vakit geçiren müşterileri hedeflemekte. Yakın dönemde online alışverişte de BİM Aktüel farkını hissettiren firma; internet alışverişi yapanların da Cuma gününü beklemesini sağlar.

BİM Aktüel 14 Ekim 2022 Listesi

BİM Aktüel listesinin ilk sayfası, önceki sayılardan çok daha farklı bir sunuma sahip. Mutfakla alakalı birçok farklı eşyaya yer veren ilk sayfa, ağırlığını yalnızca bu alana yöneltmiş durumda. Önceki sayılardaki birden fazla konsept veya görece daha yeni bir ürün formatının yer almadığı bu alanda; mutfak gereçlerinin farklı malzemeden olan türleri konumlanmakta. Cam alanındaki en önemli üreticilerin sundukları bardak çeşitleri, kahve demliği, kek kalıbı, saklama kabı gibi ürünler; yine BİM yetkililerinin başlıca ağırlık noktası olan “ev hanımı” müşterilere hitap etmekte.

Sayfanın alt kısmındaki ürünler ise, yine mutfak ve sunum temasından ilerlemekte. Ancak bu ürünlerin farkı, üst kısımdaki ürünler gibi cam olmamaları oldu. Plastik ve porselen bazlı ürünlerin yer aldığı ilk sayfanın ikinci bölümü; mutfağın en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden temizlik setiyle sona ermekte. Ev içerisindeki mutfak takımlarının büyük bir çoğunluğu, ilk sayfadaki fırsatlar sayesinde yenilenebilmekte.

Listenin ikinci sayfasında spor teması üzerinden ilerlenmekte. Yaz aylarının geride kalmasıyla birlikte, ev içerisinde veya spor salonunda fiziksel aktivitelerin arttığı görülüyor. Bu nedenle de BİM yetkililerinin her farklı spor çeşidi için yeni ürünler sağladığı tespit edilmekte. Kalın tekerlekli katlanır elektrikli bisiklet ürünüyle, sporun teknoloji kısmını da unutmayan BİM; geriye kalan tüm ürünlerde ise spor esnasında işe yarayacak yan ürünlere yer vermekte.

Egzersiz aleti, pilates minderi, pilates topu, çekme kayışı, mekik aleti ve daha pek çok spor araç gerecini aynı anda listesine alan BİM Aktüel; önümüzdeki yaza fit bir vücutla girmek isteyen herkesin ihtiyacını karşılamakta. Piyasadaki fiyatlardan çok daha uygun seçenekler sunan BİM Aktüel; spora başlamak veya kaldığı yerden devam etmek isteyen ev halkının başlıca başvuru noktası olmayı hedefliyor.

Listenin üçüncü sayfası ise, iki farklı içerik konseptini sunmakta. Sayfanın ilk yarısında kadın ve erkek müşterilerin tamamına hitap edecek spor kıyafetler sunan BİM Aktüel; kıyafetlerle birlikte kombini tamamlayacak akıllı bileklik, spor kol saatleri, spor ayakkabı gibi ürünleri de sağlar. Spor eşofman takımı ise, kıyafet kombinlerinin yeniden düzenlenmesini gerektirmeyecek ve günlük hayatta şıklığıyla göz alacak seviyede.

Sayfanın ikinci yarısında ise, ikinci sayfadaki spor teması ve bu sayfadaki ilk kısmı destekleyen ürünler görmek mümkün. Spor için gerekli olan kıyafetler, spor esnasında kullanılabilecek hoparlör, fiziksel aktivitelerin olmazsa olmazı görülebilecek aletler ve sporun sonucunun görülebileceği dijital baskül; sayfanın ikinci yarısında yer alır. Spor temasını üçüncü sayfada da devam ettiren bu ürünler, BİM Aktüel takipçilerinin tamamına seslenmektedir.

Listenin son sayfasında ise, alışılagelmiş ürün gruplarından birkaçı yer almakta. Teknolojik ürünlerde yepyeni fırsatlar sunan BİM Aktüel listesi; televizyon ve robot süpürge ile evin en inovatif ihtiyaçlarını karşılar. Ev içi teknolojik kullanımda yepyeni iki ürün olarak da, tütsülük ve teleskopik mezura seçeneklerine yer verilmekte.

Son sayfanın geriye kalan bölümü ise; bebeği olan çiftlere hitap etmekte. Oto koltuğu, bebek yatağı, oyuncak bebek, çocuk aktivite setleri, oyuncak atış seti ve daha pek çok ürün; 0-3 yaş arası çocukların ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamakta. Dünyaya yepyeni bir birey kazandıran çiftler de, BİM Aktüel sayesinde mutlu bir alışveriş geçirebilmektedir.

BİM Aktüel 14 Ekim 2022 Cuma listesi, bugün itibarıyla BİM mağazalarında yerini aldı.

 

Exit mobile version