BİM Aktüel 11 Kasım 2022 Cuma Listesi Yayında!

Alışveriş tutkunlarının başlıca adresi BİM Aktüel'in 11 Kasım 2022 sayısı market raflarında.

bim01

Alışveriş listelerinin yapımı esnasında başvurulan başlıca kaynaklardan olan BİM Aktüel; bu hafta yayımladığı sayısıyla da hafta sonunu renklendiriyor. Gıda ve temizlik ürünleri haricinde fırsatları müşterileriyle buluşturan liste; haftanın en iyi alışveriş fırsatlarından birkaçını aynı anda içermesiyle öne çıkıyor. Kasım ayının alışveriş fırtınasına rağmen popülerliğini korumayı başaran BİM Aktüel; piyasa değerinin epey altındaki ürünleri sayesinde her müşterinin önümüzdeki hafta da listeden ucuz ürünleri incelemesini sağlıyor.

Salı günleri yayımlanan listeden çok daha kapsamlısını Cuma günkü listelerle müşterilerine sunan BİM Aktüel; normal günlerde mağazada bulunmayan ürünleri, hafta sonu fırsatlarıyla getirmektedir. Teknoloji, giyim, çocuk ürünleri, dekorasyon malzemeleri ve daha niceleri; BİM’in her hafta sonuna farklı renkler katan Aktüel listesinde.

Bu hafta 5 sayfalık bir listeyle kullanıcılarını selamlayan BİM Aktüel; birbirinden farklı skalalardaki ürünleriyle, hafta sonu yoğun ilgi gösteren müşterilerini mutlu etmeyi planlıyor. 11 Kasım 2022 Cuma listesi, Habermeydan farkıyla incelemek isteyenlerin hizmetinde.

BİM Aktüel 11 Kasım 2022 Cuma Listesi

Listenin ilk sayfası, birbirinden bağımsız iki farklı temayla kullanıcıların huzuruna çıkmış durumda. Tüketimin başlıca unsuru olan aile alışverişini esas alan BİM; ilk sayfada evin ihtiyaçlarını temin eden “anneler” odağında bir tasarım sundu. Üst kısımda Paşabahçe, chef’s, LAV gibi ürünlerin sunduğu mutfak ve sunum malzemeleri bulunmakta. Mutfakta ürün hazırlama ve ürün saklama adına konulan malzemelerle birlikte, sunum için de birkaç farklı opsiyona yer verilmiş. Ancak alt kısımda yer alan ürünler, yalnızca alışverişi yapan kişinin “anne” olduğunun altını çizmekte.

İlk sayfanın alt bölümünde yer alan ürünler; çocukların oyun oynama ihtiyaçlarını karşılar nitelikte. Orta alt kısımda konumlanan oyunlar, hikaye kitapları ve çıkartmalar; okula yeni başlamış çocuklara hitap etmekte. En alt kısımdaki Niloya lisanslı çocuk ürünleri ise; okul öncesinde oyunlara merak salan çocukları hedeflemekte. Ürün skalasının ağırlığının kız çocuklar üzerine olması; listenin erkek çocuklar yönünden üzücü kısmı olarak öne çıktı.

İkinci sayfada yer alan temalar da, ilk sayfadaki temalar gibi büyük farklılıklar gösteriyor. Sayfanın üs kısmında yer alan iki renk çeşidi öneren kabartma halı seçeneği; kış aylarında evin en büyük ihtiyaçlarından birini gideriyor. Evin dekorasyonundaki önemli ürünlerden biri olan halı, sayfanın geriye kalan konseptinin epey dışında olmasıyla da dikkat çekiyor.

İkinci sayfanın geri kalan bölümünde; kış için alınması gereken giyecekler ile erkeklere özel giyim, aksesuar, ayakkabı gibi ürünler yer almakta. Kışın gereksinim duyulan kalın ürünlerin satışa çıktığı bu bölümde; erkek müşterilerin giyim arama derdi de son buluyor. Piyasanın oldukça altında fiyatlara satılan sweatshirt, mont gibi ürünlerin yanında ise; Lacivert Şıklığı başlığını taşıyan çantalarla kombin oluşturuluyor.

Üçüncü sayfanın başlıca teması ise, ilk iki sayfaya göre çok daha net bir şekilde belirgin vaziyette. Ağırlıklı olarak ev odaklı ürünleri satışa sunan BİM; aile temasını ve alışverişi yapan çoğunluğun “anneler” olduğunu varsaydığı bir sayfa tasarımı oluşturmuş. Kış aylarının öncelikli hobilerinden olan örgü örmeye dair tüm ürünler, BİM Aktüel listesinin 3. sayfasında yer almakta. Ören Bayan marka yumaklar, kanaviçe setleri, halı dokuma seti, iğne, iplik, tığ, şiş gibi ürünlerin yer aldığı bu sayfa sayesinde; kış aylarında örgü hobisine devam etmek veya ilk defa başlamak isteyenler için tüm malzemeler temin edilebilmekte.

Bu hafta beş sayfaya çıkarılan BİM Aktüel listesi ürünleri; dördüncü sayfaya her zaman olduğu gibi teknoloji fırsatlarını konumlandırdı. Beşinci sayfa için ekstra bir konsept planlayan BİM yetkilileri; teknolojiye dair önerilebilecek tüm opsiyonlara dördüncü sayfada yer verdi. Smart TV, robot süpürge gibi ürünleriyle uzun bir süredir dikkat çeken TCL; listede teknoloji alanının en başını çekti. Akıllı telefon fırsatı ise; her hafta olduğu gibi, bu hafta da kullanıcılara uygun fiyata telefon edinme imkanı sunuyor.

Listenin alt kısmında yer alan ısı yönlendirici, şarj kablosu, mouse, el feneri gibi ürünler ise; günlük hayatta gereklilik arz edecek eşyalar olarak değerlendirildi. Elektrikli sıcak su torbası ve Ledli şömine ise; kış aylarında fayda sağlayacak teknolojik unsurlar olarak dikkat çekmekte.

BİM Aktüel listesinin beşinci ve son sayfası; birden fazla markanın yer aldığı bir bisiklet reyonu konumunda. Bisiklete ek olarak bir adet scooterın da yer aldığı listenin son bölümünde; her yaş grubuna uygun büyüklükte bisikletler bulunmakta. Elektrikli bisikletlerle fiyat skalasını yukarılara çeken BİM Aktüel, buna rağmen piyasa değerinin oldukça altında bisiklet çeşitleriyle kullanıcılarını bir araya getirmeyi başarmakta.

BİM Aktüel 11 Kasım 2022 Cuma listesi, bugün itibarıyla BİM mağazalarındaki yerini aldı.

Exit mobile version