BİM Aktüel 1 Kasım 2022 Salı Listesi Yayında!

Ucuz alışverişin başvuru noktalarından BİM Aktüel listesi; 1 Kasım 2022 Salı listesiyle mağazalarda yerini aldı.

bim01

Alışveriş sepetlerini hafta içi doldurmaya çalışan vatandaşlar, sürekli olarak ucuz ürünlerin hangi mağazalarda olduğunu araştırmakta. Özellikle de gıda alanındaki gereksinimlerini günlük alışverişlerle tamamlayanlar; indirimlerin olduğu tüm mağazaları yakından takip etmekte. Bu mağazalar içerisinde indirimlerini her hafta aynı formatta sunanlardan biri olan BİM; Salı günü hazırladığı BİM Aktüel listesinde gıda alışverişi yapanların fırsatları yakalamasını amaçlıyor. Cuma günleri yayımlanan büyük listeye oranla daha az kapsamı bulunan Salı listeleri; özellikle de evin başlıca ihtiyacı olan gıda ürünlerini kapsamaktadır.

Bu salı da takipçilerine birbirinden farklı fırsatları aynı anda sunmayı başaran BİM Aktüel listesi; ayın ilk gününde yoğun bir şekilde alışveriş sepetini dolduracakları ön plana almış durumda. Ev içerisindeki tüm gıda eksiklerinin temini için market fırsatlarını kovalayan vatandaşlar; BİM Aktüel listesindeki ürünlerle birlikte bu yükü az da olsa hafifletmeyi hedefliyor. Her hafta farklı ürünlerde ilginç fırsatlara yer veren BİM Aktüel; Kasım ayının ilk gününe rast gelen listesinde de market arabalarını doldurmayı taahhüt ediyor.

BİM Aktüel 1 Kasım 2022 Listesi

BİM Aktüel’in Salı listesinde birbirinden farklı birçok ürün grubunu görmek mümkün. Tek sayfa halinde çıkan listede, gıda çeşitlerinin yer aldığı onlarca ürün grubuna özel indirimler bulunmakta. Bisküvi, çikolata ve reçel çeşitlerinin üst sıralarda yer aldığı bu haftaki listede; hem tatlı hem de tuzlu atıştırmalıkların aynı anda öne çıktığı görülmekte. Bisküvi alanında iki farklı çeşidiyle ETİ Cin ön planda. Üst kısımda konumlanan Nestle ürünleri ve ETİ Tutku bisküvileri ise, indirimli ürünler içerisinde göze çarpmayı başaran ürünler arasında.

Listenin orta bölümünde ise, farklı ürün gruplarına ait seçeneklerin birer örneği yer alıyor. Erişte çeşitleri, salata sosu, yer fıstığı kreması, gofret topları, çilek draje gibi ürünler; hafta içinde doldurulacak alışveriş sepetinde farklı lezzetler tatma imkanını sağlıyor. Orta blokta sağ kısmı kapsayan ton balığı ise, farklı lezzetler üretmek isteyenlerin çokça başvuracağı seçenekler arasında konumlanıyor.

Listenin alt kısmında ise, iki ürün grubunun net bir şekilde domine ettiği görülüyor. Salı listelerinde temizlik ürünlerine de yer veren BİM Aktüel tasarımcıları, bu hafta da bu ürün grubunu unutmadı. Tuvalet kağıdı, havlu kağıt, sıvı savun gibi ürünlerle kendisine yer bulan temizlik grubu; müşterilerin uygun fiyata temel ihtiyaçlarından bir diğerini daha gidermesini sağlıyor.

Alt kısmın sağ tarafında da, ayın ilk günün popüler ürünleri bulunuyor. Donuk ürünler grubunu ön plana alan BİM Aktüel listesi; ay başında stok yapan müşterileri için uygun fiyatlar sunmakta. Donmuş ürünlerle alakalı et, tavuk, hamur işi ve balık seçeneklerini sunan liste; bu ürünler sayesinde ev halkının hafta içi temposunda yemek yapma telaşını ortadan kaldırıyor.

Her hafta indirimleriyle dikkat çeken BİM Aktüel listesi, 1 Kasım 2022 Salı sayısıyla bugün itibarıyla tüm mağazalarda.

Exit mobile version