9 Eylül 2022 BİM Aktüel Listesi Yayında!

Hafta sonu alışverişinin en önemli unsurlarından BİM Aktüel'in 9 Eylül sayısı yayında!

bim01

Market alışverişlerini hafta sonuna girerken veya hafta sonu tatili esnasında yapan tüketiciler; her mağazanın indirim seçeneklerini takip etmekteler. Orta ve alt sınıfa yönelik alışverişin en önemli mağazalarından BİM ise; her Cuma hazırladığı BİM Aktüel ile kullanıcılarına beklenmedik fırsatlar sunar. Gıda ve temizlik eşyaları ağırlıklı bir satış politikası olan BİM; Aktüel’de yer alan ürünlerle bambaşka ürün gruplarını da mağazalarında denemektedir. Kullanıcılar için yeni seçenekler oluşturan firma; her hafta sonunda farklı konseptler üzerinden ilerleyerek ürün skalasını belirler.

Ağırlıklı olarak ailenin tercihi olduğu varsayımıyla yola çıkan BİM yetkilileri; aile mensuplarının ilgisini çekebilecek ürünlere yönelmektedir. Başta ailenin “annesi” ve çocuklarını ön plana alan listede, babaların da önemli bir noktada tutulduğu görülür. Her aile ferdine gıda harici fırsatlar sunabilen BİM Aktüel listesi; özellikle de Eylül ve Ekim aylarında popülaritesini artırır. Yaz tatillerinin sona erdiği ve çocukların okula başladığı bu dönemde; ailenin ev alışverişini bütçesinin mecburen arttığı görülür. BİM Aktüel listeleri ise, tam da bu dönemde kullanıcılara destek olmayı başarır.

BİM Aktüel Listesinde Akıllı Telefon Fırsatı!

9 Eylül (Bugün) itibarıyla raflardaki yerlerini alan BİM Aktüel ürünleri; listenin her sayfasında farklı bir ihtiyaç grubunu hedeflemektedir. Ürün seçeneklerini farklı gruplara ayıran sayfalarda da, ana konsept genel itibarıyla benzer yönde ilerler. Bu Cuma çıkan sayıda da aynı istikrarı görmek mümkün. İlk sayfada ailenin kadın mensuplarının yapacağı alışverişler ön plana alınmış. BİM yetkililerinin kadın müşterileri öngörerek hazırladığı bu sayfada mutfak gereçleri, elektrikli süpürge, yatak takımı, ütü masası, bardak gibi ürünler bulunmakta.

Sayfanın sağ üst köşesinde bulunan televizyon ise, büyüklüğü nedeniyle “mutfak televizyonu” olarak düşünülmüş. Bu nedenle yine kadın müşterilerin alışveriş ihtiyaçlarına yönelik olduğunu söylemek mümkün. Popülaritesi en yüksek seviyede olması beklenen bu ürünler, bugün itibarıyla kadın müşteri ağırlıklı bir profil için satışa sunuldu.

 

Listenin ikinci sayfasında ise; ev için gerekli olan yapı malzemeleri konumlandırılmış. Ailenin erkek üyesinin ilgisine seslendiği düşünülen bu sayfada; bütün ürün gruplarının aynı noktaya yönelmesi ise oldukça önemli. Evlerin tatil sonrası tadilat süreci için gerekli olan tüm malzemeler, ikinci sayfanın tamamını kapsıyor. Tadilat işlerini giderdiği varsayılan erkek müşteriler ise; bu gibi malzemelerin tamamını alma ihtiyacı duyabilir.

Üst kısımda yer alan bant, silikon, boya malzemesi gibi ürünler; tadilatın ana parçaları olarak görülür. Alt kısımdaki uzatma kablosu, özel bantlar ve merdiven gibi unsurlar da tadilat işlemlerine destek niteliğindedir. Sonbaharda eviyle ilgilenen tüm müşterilere hitap eden bu ürünler; haftanın en önemli fırsatlarından bazıları olarak öne çıkmakta.

Üçüncü sayfada ise ailenin genel ihtiyaçları ve ikinci sayfayı takip eden tadilat gereçleri bulunmakta. Elektrikli bisiklet fırsatıyla ulaşım şeklini değiştirmek isteyen tüm müşterileri hedefleyen BİM Aktüel listesi, ürün grubu içerisindeki en büyük sürprizi S15 Kuba ile yapmış olur. Android TV ve Android telefonlar ise; BİM listelerinin en çok beklenen ürünleri arasındadır. Uygun fiyata teknolojiyle kavuşmanın peşinde olan tüm tüketiciler, listenin üçüncü sayfasındaki ürünlere talip olacaklardır.

İkinci sayfayı takip edecek şekilde düzenlenen tadilat gereçleri bölümü ise; bu sayfada teknolojinin birleşimiyle de tutarlılık sağlar. Güvenlik kamerası, matkap, tuvalet ışığı gibi ürünler; tadilat içerisindeki teknolojik kısmı tamamlar. Ancak silikon tabancası, yankeski, pense gibi ürünler ise; ikinci sayfadaki çeşitleri andıran ürünler olarak öne çıkar.

Listenin son sayfasında ise; ailenin okula başlayan bireyleri hedeflenir. Sayfanın ilk yarısı, ünlü roman ve film serisi Harry Potter temalı ürünler için ayırılmıştır. Harry Potter lisanslı tüm ürünlerin bulunabileceği bu bölümde; okula dönüşü simgeleyen “Back To Hogwarts” sözüne de yer verilmiştir. Çocuklar ve gençlere yönelik yapılan bu çalışma; BİM mağazalarına farklı müşteri profillerini de çekebilecek niteliktedir.

Son sayfanın finalini yapan alt kısım ise; okula başlamayan veya ilk dönemlerini geçiren çocukları hedefler. Oyun hamuru, oyuncak bebek, aktivite kitapları, hikaye kitapları gibi ürünler; tatilden dönen çocuklar için yepyeni keşiflerin önünü açar. Hem kız hem de erkek çocukları, BİM Aktüel listesi ürünleriyle eğlenceli anlar yaşayabilmektedir.

BİM Aktüel 9 Eylül 2022 sayısı, bugün itibarıyla mağazalarda yerini aldı. En yakın mağazada fırsatları yakalamak mümkün.

Exit mobile version