5 Ağustos 2022 Cuma BİM Aktüel Listesi Yayında!

Tüketicilerin takip ettiği BİM Aktüel listesi, bugün itibarıyla raflara çıktı.

bim01

Türkiye’de ucuz alışveriş alanında en çok tercih edilen kuruluşlardan biri olan BİM; her Cuma yayınladığı Aktüel listesiyle tüketicilere yepyeni fırsatlar sunuyor. Haftanın sonunu müşterilerine müjde vererek geçiren BİM ve türevi marketler; bu dönemlerde mağazalara gelmesi muhtemel ürünlerin de test satışını yapmaktalar. Orta alt gelirli vatandaşların yoğun bir şekilde rağbet gösterdiği bu fırsatlar; alınması muhtemel görülmeyen pek çok ürünün evlere girebilmesinin önünü açmakta.

Alışveriş tutkunlarının sürekli olarak takip ettiği BİM Aktüel listesi; haftanın ilk günlerinde market vitrinlerindeki yerlerini almakta. Sonrasında online olarak da kullanıcıyla buluşturulan bu listeler; Cuma günlerinde ise market içerisinde tatbik ediliyor. Hafta sonu boyunca karşılaşılabilecek sürpriz indirimleri sunan listede; ankastre setinden oyuncağa kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunulmakta.

BİM Aktüel’in 5 Ağustos 2022 sayısı, bugün itibarıyla marketlerdeki yerlerini aldı. BİM’in 5 Ağustos 2022 Cuma listesi; Habermeydan farkıyla okuyucuyla buluşuyor:

BİM Aktüel’in bugünkü sayısının ilk sayfası; aile odaklı müşteri profilinin yakından takip edeceği türden ürünlerle dolduruldu. Sayfanın üst kısmında yer alan cam ankastre set, fiyat baremiyle kullanıcıların mutfak dekorasyonuna doğrudan etki edebilecek nitelikte. Kumtel’in sunduğu bu ürün grubu, 3099 ₺’den satışa çıktı. Giyim ve çocuk odası ürünleriyle de, alışveriş yapan birincil kitlenin ev hanımları olduğunun gözetildiği tespit edilmekte. Ev hanımlarının eşlerine alabileceği polo yaka tişörtleri 69 ₺’ye indiren BİM; aile odaklı satış politikasına kaldığı yerden devam ettiğini işaret ediyor.

Barbie ve Hot Wheels lisanslı nevresim takımları ise; çocuk odaklı alışveriş yapan annelerin radarına girmesi amacıyla tercih sebebi olmuş durumda. Sayfanın son kısımlarındaki oyuncak ve çocuk araç gereçleri ise; nevresime ilgi gösteren annelerin alışveriş sepetine eklenebilecek ürünler olarak planlanmış.

Bu haftaki BİM Aktüel’in 2. sayfasında ise; ev hanımı odağındaki ürün kataloğu genişletildi. İlk sayfadaki ankastre sete maliyeti nedeniyle ilgi gösteremeyen kullanıcıları hedefleyen ikinci sayfa ürünleri, ağırlıklı olarak mutfak gereçlerinden oluşmakta. 12 parçalık kahvaltı setinin 165 ₺’den satılması, hafta sonu kahvaltılarını önemseyen aileler için öne çıkarılmış durumda. Bardak seti, rende ve kase gibi ürünler de; yemek sofraları ve mutfağın önemli parçaları olabilmesi için raflarda yer aldı. Sayfanın sonundaki baskılı cüzdan ise, alışverişi yapan ana kitlenin kişisel gereç olarak sepete ekleyebileceği bir ürün olarak düşünülmekte.

Üçüncü sayfada da ağırlığı mutfak gereçleri kaplamakta. Ağustos ayının toplumumuzda konserve ayı olduğunu gözlemleyen BİM yetkilileri; ayın ilk Cuma’sında konserve için kullanılacak gereçlerin tanıtımını sağlamış durumda. Salça yapma makinesi, erişte kesici, saklama dolabı, konserve kavanozu gibi ürünler; orta alt sınıfın konserve geleneğini gözetilmesi sonucunda Aktüel’deki yerini aldı. Sayfada ayrı bir bölüme sahip olan akıllı baskül, saç kurutma makinesi ve temizlik ürünleri ise; evde oluşabilecek diğer ihtiyaçlar için konumlandırılmış vaziyette.

Son sayfa ise BİM müşterilerinin en çok rağbet ettiği alan olan gıdaya ayrılmakta. Ancak bu sayfada da dönemin anlam ve önemini içeren ürünlerin yoğunluğunu görmek mümkün. Hicri takvimde yeni yılın başlangıç ayı olan Muharrem ayına gelinmesi; BİM Aktüel listesine de doğrudan etki etmiş durumda. Muharrem ayında aşure yapılması adetinden yola çıkan BİM yetkilileri; aşure içerisinde yer alan malzemelerin tamamına listenin son sayfasında yer verdi. “Bol Çeşitli Bol Bereketli Aşurelik Lezzetler” şeklinde yer bulan bu ürünlere örnek olarak; nar, kuru fasulye, gül suyu, aşure kabı gösterilebilir.

BİM Aktüel listesindeki ürünler, bugün itibarıyla mağazalardaki yerini aldı.

Exit mobile version