47 ilde 826 arsa açık artırmayla satışa sunuluyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 farklı arsayı avantajlı şartlarla satışa sunuyor.

arsa habermeydan

47 ilde 826 arsa açık artırmayla satışa sunuluyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla 826 çeşitli arsayı satışa çıkarıyor. Bu arsaların yüzde 25’i peşin, 24 ay vadeyle satılacak. Bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunarak yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor. Satış müzayedeleri 24-25-26 Nisan tarihlerinde saat 10:30’da gerçekleştirilecek ve online katılım da mümkün olacak.

İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Kırklareli, Konya, Mardin ve Mersin’deki arsalar özellikle yoğun talep görüyor. Konut, ticaret, sanayi ve idari tesis alanı niteliğindeki bu arsalara olan talep oldukça yüksek. Katılım için başvurular ise bu illerde başlamış durumda.

Açık artırmalara TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde fiziki olarak katılmanın yanı sıra, internet üzerinden de emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

İş adamı Veli Çelebi, “Şehrin dışında olmasa da, şehre yakın yerlerde arsa almak mantıklı bir yatırımdır” şeklinde değerlendirmelerde bulunurken, Barış Yüksel ve Yalçın Güntekin gibi potansiyel yatırımcılar da şartların uygunluğundan ve avantajlı ödeme koşullarından dolayı bu fırsatı değerlendirmek istediklerini belirttiler.

Exit mobile version