23 Ağustos 2022 Salı BİM Aktüel Kataloğu Yayında!

Tüketicilerin merakla takip ettiği BİM Aktüel kataloğu, 23 Ağustos 2022 sayısıyla yayında!

bim01

Alışveriş yapmak için en çok tercih edilen mağazalardan biri olan BİM; tüketicileri için her hafta farklı öneriler sunmakta. Cuma günleri teknoloji, ev eşyaları, beyaz eşya gibi yüksek maliyetli ürünlerin uygun versiyonlarını sunan BİM; Salı günleri ise ağırlıklı olarak gıda odaklı çalışmalar yürütmekte. Haftanın her iki gününde birden çıkmaya başlayan BİM Aktüel listeleri; tüketicinin her fırsatta yeni ürünlerle karşılaşmasını ve alışveriş hacmini genişletmesini sağlıyor. Gıdanın yanı sıra kişisel bakım, aksesuar ve giyim ürünlerinin de yer aldığı BİM Aktüel 23 Ağustos listesi; dün itibarıyla raflardaki yerini aldı.

Cuma günleri çıkan BİM Aktüel listesinden daha az kapsamlı bir çalışma pratiği olan Salı listesi; tüketicilerin anında kullanıma alabileceği veya tüketebileceği ürünlerden oluşmakta. Mevsim, özel günler, ihtiyaçlar gibi önemli faktörleri göz önünde bulundurarak hazırlanan bu listede; yer alan ürünlerin piyasa değerinin altında olmasına da önem veriliyor. Başlıca tüketici grubunun aileler olduğunun bilinciyle hareket eden BİM yetkilileri; Salı günü çıkan Aktüel listelerinde de bu detaya önem vermektedir.

Yaz aylarının en gerekli unsurlarını ve gıdada beklenen indirimleri sunan 23 Ağustos 2022 BİM Aktüel kataloğu ve ürün değerlendirmelerini; Habermeydan farkıyla buradan okuyabilirsiniz!

Listenin ilk sayfasında, yaz aylarının gerektirdiği ürünlerin ağırlığı net bir biçimde hissedilmekte. Dış mekan aydınlatmalarıyla başlayan ve teknoloji meraklılarını da ihmal etmeyen listede; geri kalan bölümün büyük bir çoğunluğu ise kadın müşterilere odaklanmakta. Hane halkının kadınlarıyla müşteri diyaloğunu daha çok kurduğu bilinen BİM; bu listede de kadın bakım ürünlerini öne çıkararak, daimi müşterileri ve indirimlere ilgi duyan tüm kadınlara sesleniyor. Masaj aleti, saç boyası, törpü, body butter, kadın çorabı gibi ürünler; BİM’in Aktüel’deki ilk sayfa tasarımındaki odağı net bir biçimde belirtmekte. Erkek boxer ve diş macunu ise, teknoloji ürünleriyle birlikte erkeklerin odağına yönelik ürünler arasına girmekte.

Listenin ikinci ve son sayfası ise hanenin çocuk kitlesine odaklanmış durumda. Ülker’in tatlı, tuzlu ve sakız çeşitlerinin sağ altta konumlandığı listede; Eti ve Tadelle’nin ürünleri de ön plana çıkmakta. Ev içerisinde tüketilen atıştırmalıklar olarak bilinen bisküvi, gofret gibi ürünler; en üst sırada yer alan çay ve kahveyle birlikte konumlandırıldı. Yaz aylarında dahi evlerinde olan insanların çoğunlukta olduğunu öngören BİM yetkilileri; hane halkının tatlı tüketimiyle hafta içinde de tanışmasının önünü açmaktadır.

Büyük markalar haricinde yer alan ürünlerde ise; BİM’in üretimi olan kurabiyeler ve farklı firmalardan fındık kremaları bulunmakta. Bu ürünlerle de hane halkının tatlı isteğinin giderildiği net bir şekilde görülmekte. Sağ üstte yer alan sade soda seçeneği ise; çocukların ön planda olduğu bu listede büyükler için sunulan nadir ürünlerden biri olarak öne çıkar.

BİM Aktüel 23 Ağustos listesi dün itibarıyla raflara çıktı. Tüketicinin dostu olan bu fırsatları, Habermeydan’dan takip etmeyi unutmayın.

Exit mobile version