2 Eylül 2022 BİM Aktüel Listesi Yayında!

Hafta sonu alışverişinin en önemli başvuru adreslerinden BİM Aktüel'in 2 Eylül 2022 sayısı çıktı.

bim01

Alışverişle başlayan hafta sonlarında en çok başvurulan kaynaklardan biri, bu hafta da BİM Aktüel listesi olacak. 2 Eylül sayısını yayınlayan BİM Aktüel; içerdiği ürünlerle tüketicilerin alışveriş özlemini gidermeye hazırlanıyor. Gıda odaklı Salı sayısında da önemli fırsatlar sunan liste; Cuma sayısında yine ağırlığını gıda dışı ürünlere vermekte. Tüketicilerin ucuz fiyatlara ulaşamayacağı ürünleri mağazalara getiren BİM yetkilileri; ağırlığı günlük tüketim alışverişi olan ürün skalasını Cuma günleri genişletiyor. Başarı yakalayan ürünlerde yepyeni fırsatlar sunma ihtimalini de beraberinde getiren BİM Aktüel listeleri; Eylül ayının ilk Cuma’sında da önemli indirimlerin yakalanmasını sağlıyor.

Bugün itibarıyla raflardaki yerini alan BİM Aktüel ürünleri; alışverişseverlere birbirinden ilginç önerilerde bulunuyor. Her sayfasını farklı müşteri odaklarına göre dizayn eden listede; hane halkının her bir üyesi düşünülmekte. Ev hanımları, çocukları, aile babaları ve gençler; bu listedeki ürünlerle birlikte hafta sonunu iyi alışverişlerle kapatıyor. Uygun fiyatlı alışverişin en iyi adreslerinden biri olarak bilinen BİM; bu haftaki seçkisiyle de müşterilerini mutlu etmeyi amaçlıyor.

2 Eylül 2022 BİM Aktüel Listesi Detayları

BİM Aktüel’in bugün yayınlanan sayısında, ilk sayfanın müşteri odağı net bir biçimde göze çarpmakta. Newoman’ın bakım seti ürünlerinin listenin başında oluşu, yazın geride kalmasıyla birlikte kadınların odağını BİM’e doğru döneceğinin habercisi. Laptop çantası, el çantası, makyaj çantası gibi ürünlerin set haline gelebilecek tasarımları; kullandığı aksesuarlara önem veren BİM müşterilerini hedeflemekte. Tablet çantası, yünler ve makyaj malzemeli ayna seti de; yine kadın müşterilerin bu haftaki sayıda ön planda olduğunu gösteriyor.

İlk sayfanın alt kısmını oluşturan diğer ürünlerde ise çocukların tercihlerine odaklanılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde okula başlayacak yaştaki çocukların ihtiyaçlarına odaklanan BİM Aktüel listesi; bu sayıda ise daha küçük yaştakileri düşünmekte. Oyun setleri, boyama kitapları, yarış arabaları, parçalı blok oyuncaklar ve daha niceleri; 3-5 yaş aralığındaki tüm çocukların ilgisini çekecek nitelikte.

Listenin ikinci sayfasında ise, daha kullanışlı ve ev odaklı ürünler bulunmakta. Yine ev hanımlarının tercih edebileceği düşünülerek listeye konulan mutfak ürünleri; tüketicinin yaz sonrasında mutfakta daha çok zaman geçireceği fikriyle de konumlanmakta. Yemek takımı, tava, kettle, bardak setleri gibi ürünler; sonbahar gelmeden mutfağın tüm eksiklerinin tamamlanması öngörüsüyle konulmakta.

İkinci sayfanın alt bölümünü oluşturan plastik ürünler ise; yine ev ve mutfak içerisinde kullanışlı araçlar olması sebebiyle benzer bir odaktan ilerler. Yüksek değerli ürünler ve plastik ürünlerin arasında yer alan temizlik setleri ise; evin acil müdahale edilmesi gereken kirleri ve mutfağın bağdaştırılmasıyla bu sayfada yer alır. Mutfağın eksiklerinin tamamlanmasıyla birlikte, BİM müşterilerinin yaz mevsimine vedası gerçekleşebilir.

Üçüncü ve son sayfada ise; BİM Aktüel listesinin en özel seçkileri bulunmakta. Gündelik alışveriş rutininde bulunmayan ve klasik BİM ürünü olmayan televizyon, ütü, baskül, saç düzleştirici gibi teknolojik ürünler; evin ihtiyacı olabilecek elektronik malzemelerin uygun fiyata teminini sağlar. Kullanıcılarına kendilerini seçkin hissettirecek ürünler ve fırsatlar sunan BİM; özellikle de teknolojik ürünlerin beklenenden daha uygun fiyatlarda olmasıyla bu hedefine kolayca ulaşır.

Son sayfanın alt kısmını kapsayan ürünlerde ise; bu sayının ana odağı olan kadınların tercih edebileceği ürünler yer alıyor. Teknoloji sayfasının bakım kısmında da ağırlığı kadınların aldığını söylemek mümkün. Saç şekillendirici, tırnak bakım seti, oje kurutucu gibi ürünler; BİM’in yeni ayda kadın müşterilerini önemsediğini göstermesini sağlıyor. Favori düzleştiriciyle ise, asgari oranda erkek bakım ürünü de bulundurulmakta.

BİM Aktüel 2 Eylül 2022 sayısındaki ürünler, bugün itibarıyla mağazalardaki yerini aldı.

Exit mobile version