Trump’ın Önemli Duyurusundan Süper Kahraman Kartları Çıktı!

ABD eski başkanı Donald Trump; önemli bir duyuru yapacağını ilan ettikten sonra, kendisinin olduğu süper kahraman kartlarını satışa çıkardı.

TRUMP SUPERHERO

ABD‘nin eski başkanı Donald Trump; yaptığı siyasi çıkışlar ve yeniden aday olmasıyla gündemdeki yerini koruyor. Siyasete dair yaptığı açıklamalarla toplumun bir kesimini yönlendirmeyi başaran eski başkan; dün akşam yaptığı bir açıklamayla dikkati üzerine çekmişti. “Önemli bir duyuru” ile kısa bir süre içerisinde takipçileriyle buluşacağını açıklayan Trump; yaptığı duyurunun ardından takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Donald Trump’ın yaptığı duyuru içerisinde, kendisinin temsil edildiği süper kahraman kartlarının satış detayları bulunmaktaydı.

Donald Trump’ın kendi platformu olan Truth Social’dan paylaştığı tanıtımda; ünlü siyasetçi ve iş adamının farklı şekillerde temsil edildiği süper kahraman kartlarının satışa çıktığı belirtildi. Dövüş ringi, beyzbol oyuncusu, süper kahraman ve daha pek çok farklı temsilin Trump’la birleştirildiği bu kartlar; eski başkanın kendisini övdüğü sözcüklerle takipçilere sunuldu. Kendi hayatının ve kariyerinin sanatla birleştiğini aktaran eski ABD Başkanı; geçmişteki beyzbol kartlarının toplandığı gibi, artık kendi kartlarının da toplanabileceğini ifade etti.

Yapılan bu tanıtım, Donald Trump’ı destekleyen Cumhuriyetçi seçmende hayal kırıklığı yarattı. Ancak Trump’ın satışa sunduğu kartlara da yoğun bir talep oluştuğu da görüldü. ABD siyasetinin şu anda iktidarda olan tarafı Demokratlar ise; Trump’ın çocukça bir çıkış yaptığını ve ticari kaygısını ön planda tuttuğunu söyledi. Süper kahraman kartlarından önceki paylaşımını “önemli bir duyuru” olarak yapan Trump; bu sebeple birçok ABD siyasi figürünün de diline dolandı. Bu figürlerin başında ise; ABD Başkanı Joe Biden geliyor.

Biden: Son İki Haftada “Önemli Duyurularım” Oldu!

ABD Başkanı Joe Biden; Donald Trump’ın yaptığı paylaşım sonrasında eleştirilere boğulduğu ortamda, eski rakibine gönderme yaparak gündemi takipçileriyle paylaştı. Twitter hesabından yaptığı duyuruda bu göndermeye yer veren Biden; son iki hafta içerisinde kendisinin de “önemli duyuruları” olduğunu belirtti. İki haftalık süreç içerisinde Başkanlık Ofisi’nin neler yaptığını Twitter’da aktaran Biden; enflasyon rahatlaması, Rusya’yla mahkum takası yaparak Britney Griner’ın ülkeye gelişi, akaryakıt fiyatlarının düşmesi gibi önemli meseleleri sırasıyla topluma sundu.

Donald Trump’ın 2024’te de aday olacağını açıklaması sebebiyle bu göndermeyi yaptığı düşünülen Biden; bir kesim Cumhuriyetçi Parti üyesinden tepki aldı. Ancak ekonomik gelişmeler sebebiyle de birçok Twitter kullanıcısı tarafından takdir topladı.

Truth Social’dan paylaştığı mesajla birlikte takipçilerini merakla bekleten Trump; bu duyuru içerisinde “Amerika’nın bir süper kahramana ihtiyacı var.” ifadesini de kullanmıştı. Bu sebeple de paylaşılan kartların aldığı tepkilerin, seçim süresince çok daha fazla tepki çekeceği öngörülüyor. Yaklaşık 45 bin adet basıldığı öğrenilen süper kahraman kartları, tanesi 99 dolardan satışa çıkarıldı. Bu kartlar, hem fiziksel hem de dijital olarak elde edilebiliyor.

Exit mobile version