Suudi Arabistan ilk kez güzellik yarışmasına katıldı

Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesini temsil etti. Bu, Suudi Arabistan'ın ilk kez bir güzellik yarışmasına katılma deneyimi oldu.

suudi guzeli habermeydan

Suudi Arabistan ilk kez güzellik yarışmasına katıldı.

Bu yıl “Miss & Mrs Global Asya” güzellik yarışmasında Suudi Arabistan’ı temsil eden model Rumy Al-Qahtani, etkileyici bir performans sergiledi. Yarışma süresince, Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabında hem günlük kombinlerini hem de yarışma deneyimini paylaştı. Suudi model, zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi kıyafetlerine kadar geniş bir stil yelpazesini sergiledi.

Al-Qahtani, Suudi Arabistan’ın tarihinde ilk defa bir güzellik yarışmasına katıldığını belirterek, “Malezya’da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Yarışmaya 12 ülkeden 25 yarışmacının katıldığı bu yılki etkinlikte, “Mrs. Global Asya 2024” unvanını Filipinler’den Dyan Shane Mag Abo kazandı. Geçen yılın kazananı Borneolu model Kimi Tomas ise tacı Mag Abo’ya takdim etti.

Ayrıca, Singapurlu Jesseca Long, “Miss Global Asian 2024” tacını giydi. Tacı, Filipinler’den Miss Global Asian 2023 Gliyam Cundangan tarafından Long’a takdim edildi. Bu renkli etkinlik, farklı kültürlerin ve güzelliklerin bir araya geldiği bir platform sunarak Asya’nın çeşitli güzelliklerini kutlamaya devam etti.

 

Exit mobile version