Pegasus Türkiye’ye Gelecek Yolcular İçin Aşı, PCR ve Karantina Gereksinimlerini Kaldırdı

Pegasus'tan, Türkiye'ye gelecek turistlere güzel haber!

Pegasus Turkiyeye Gelecek Yolcular Icin AsiPCR ve Karantina Gereksinimlerini Kaldirdi

Pegasus Hava Yollarının İngilizce internet sitesinde 10 Haziran 2022’de yaptığı duyuruda; Türkiye’ye gelecek olan yolculardan tüm Covid-19, PCR testi gibi zorunlu şartların (kısıtlamaların) kaldırıldığı bilgisi geçildi.

Covid-19 yasakları kapsamında hava yollarında da sıkı denetimler ve aşı şartları uzun bir süre şart koşulmuştu. Virüse karşı geliştirilen aşıların, devletlerin aldığı hijyenik önlemlerin ve uygulamaların, virüse yakalanıp bağışıklık kazananların sayesinde Covid-19 virüsü hayatımızdan ve gündemden uzaklaşmaya başladı diyebiliriz. Bu gelişmelerle birlikte başta maske kullanımı olmak üzere pandemi yasakları da iptal edilmeye başlandı. Bu bağlamda Pegasus Hava Yollarının yurt dışından ülkemize gelecek olan yolcular için resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımda da Covid-19’dan kaynaklı tüm kısıtlamaların ve zorunlulukların kaldırıldığı bilgisi geçildi.

Pegasus ; “Sevgili yolcular,

Türkiye’ye seyahat eden misafirler için tüm COVID-19 aşısı, PCR testi ve karantina gereklilikleri kaldırılmıştır. Tüm misafirler Türkiye’nin resmi vize kurallarına göre kabul edilecektir.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları” şeklinde kamuoyunu bildilendirdi.

Exit mobile version