Britanya Kraliyet Ailesi’nde Sürpriz İddia! Kate Middleton’a Ne Oldu?

Britanya Kraliyet Ailesi ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Son günlerdeki haberlerde, Kate Middleton'ın sağlığının iyi olmadığı iddia edildi.

kate charles

Son günlerde Dünya‘nın en popüler hanedanı Britanya Kraliyet Ailesi’ne dair birçok iddia sosyal medyada gündeme oturdu. 2010’lu yılların sonlarından bu yana hareketli bir gündem içerisinde yer alan aile, 2022 yılından itibaren dengelerin tamamen değiştiği bir sürece girdi. Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü sonrası tahta Kral 3. Charles’ın geçmesi, Kraliyet Ailesi’ndeki olaylar silsilesinin en dikkat çekici anı olarak tarihe geçti. Kral Charles’ın tahtı devralmasıyla birlikte, tahtın bir sonraki varisi Prens William ve eşi Prenses unvanlı Kate Middleton da İngiltere gündeminin en popüler figürleri oldu.

Kral Charles’ın tahtı devralmasından birkaç yıl önce Prens Harry ve Meghan Markle’ın Kraliyet görevlerinden feragat etmesi de gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak 2024 yılı itibarıyla Kraliyet Ailesi için konuşulan iddialar çok daha fazla ilgi çekmekte. Yılın ilk günlerinde Kral Charles’ın kanser tedavisi gördüğünü açıklaması ve bazı törensel yetkilerini Prens William’a devretmesi, Kral 3. Charles döneminin kısa bir süre sonra sona ereceği tezini güçlendirmişti. Son günlerde Kate Middleton odaklı gelişen haberlerde ise, Kral Charles’ın tahtı devretme ihtimalinin fazlasıyla önüne geçti.

Kate Middleton’ın Sağlığına Ne Oldu?

Bir süredir babası Kral 3. Charles’ın sorumluluklarının bir kısmını da üstlenen Prens William, babasının rahatsızlığı öncesinde Kate Middleton’ın rahatsızlığı sebebiyle 3 aylık bir görev izni sürecindeydi. Prens William’ın izni, Kral Charles’ın açıklaması sonrasında sona ermişti. Ancak Kate Middleton’ın bu süreç sonunda da kamuoyu karşısına çıkmaması, Kraliyet’in bir sonraki kraliçesi hakkındaki iddiaların gün geçtikçe büyümesine yol açtı. Ameliyat olduğu duyurulan ve o günden bu yana toplum içerisine karışmadığı iddia edilen Middleton, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyadan çocuklarıyla bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta fotoşop müdahalesi yapıldığını iddia eden takipçiler, Prenses Middleton’ı yoğun bir şekilde eleştirmişti.

Kate Middleton için ortaya atılan iddiaların büyük bir kısmı hastalığı üzerineydi. Dün akşamdan bu yana İngiltere’deki birçok kurumda bayrakların yarıya indirildiği ve BBC’nin de yas hazırlığı yaptığı konuşuldu. Bunun sebebi olarak Prenses Kate Middleton’ın veya Kral Charles’ın hayata gözlerini yumduğu iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Öte yandan Kate Middleton’ın Prens William’ın başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği ve boşanma kararı aldığı da, bu iddiaların bir diğeri olarak öne çıkmaktaydı.

2019 yılında Prens William’ın Rose Hanbury isimli bir kadınla birlikte olduğu ve ünlü çiftin boşanma yoluna girebileceği iddia edilmekteydi. Bu iddianın gerçek olduğunu öne süren birçok basın kaynağı, İngiltere’deki hazırlığın sebebinin ayrılık kararı olabileceğini de belirtmekte.

Aralık ayından bu yana Kraliyet Ailesi’nin hiçbir faaliyetinde yer almayan Kate Middleton’ın, İngiliz basınını gündemini bir süre daha meşgul etmesi bekleniyor. İngiliz basınını en popüler platformlarından The Sun, yakın bir dönemde Prens William ve Prenses Kate’in kısa bir süre önce Londra’daki mağazalarda görüldüğünü belirtti. Görgü tanıklarının Kate’in sağlık durumunda sıkıntı görmediğini aktaran The Sun, alışverişteki tavırlarından sağlık sorunu olmadığına yönelik izlenimlerin edinildiğini de paylaştı.

Exit mobile version