• Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda
    • İletişim
      • Gizlilik
      • Künye
      • Yayın İlkeleri
      • Hukuka Aykırılık
28 Ekim 2026, Çarşamba
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
No Result
Tüm Sonuçları Gör

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yerel seçim açıklaması!

Yerel seçimde oy sayımı devam ederken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yazar yazar3
1 Nisan 2024
Kategori Gündem
A A
0
cumhurbaskani erdogan dan yerel secim aciklamasi habermeydan
PaylaşTweetle

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yerel seçim açıklaması!

Yerel seçimde oy sayımı devam ederken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yerel seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

BENZER HABERLER

Muş Bulanık’ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi!

Muş Bulanık’ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi!

27 Ekim 2026
Sinop’ta, İki Otomobil Çarpıştı 1’i Bebek 5 Kişi Yaralandı!

Sinop’ta, İki Otomobil Çarpıştı 1’i Bebek 5 Kişi Yaralandı!

27 Ekim 2026

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Aziz milletim, sevgili Ankaralılar, kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, değerli genç kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Buradan AK Parti Genel Merkezi’nden tüm Türkiye’yi saygıyla selamlıyorum. Desteğiniz, kadirşinaslığınız için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma sizler gibi vefakar yol arkadaşları, dava arkadaşları veren Rabbime hamdediyorum.
11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i idrak ediyoruz. Sizlerle birlikte tüm Müslümanların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. Bu mübarek günleri bombaların altında geçiren Gazzeli kardeşlerimizin Mevlam yâr ve yardımcısı olsun diyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini demokrasimize yakışır bir olgunlukla hamdolsun tamamladık. Münferit bazı vakalar haricinde seçim atmosferine gölge düşürecek müessif hiçbir hadise yaşanmadı. Doğu ve Güneydoğu bölgemizde bölücü örgütün kölelerinin baskı ve hakaretlerine şahit olduk.

“Milletin iradesi sandıkta tecelli eder”

Ama emniyet birimlerimizin etkili müdahaleleriyle ciddi sorun çıkmadı. Vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde Türk demokrasisi rüştünü bir kez daha ispat etmiş oldu. Seçimler bildiğiniz gibi demokrasilerin en kritik günleridir. Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet siyasetçiye mesajını sandık vasıtasıyla iletir. Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile ifade eder. Milletin kararının baskı, dayatma, yönlendirme ile karşılaşmadan sandıkta tebarüz etmesi demokrasimiz için büyük kazançtır.

“31 Mart bizim için bir bitiş değil dönüm noktasıdır”

31 Mart bizim için bir bitiş değil; aslında bir dönüm noktasıdır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırmıştır. Sonuçlardan bağımsız olarak bu seçimin galibi öncelikle demokrasimiz, milli iradededir. Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun 85 milyonun tamamıdır. Seçim maratonunda kazanan adaylardan önce Türkiye olmuştur, milletimiz olmuştur. Uğruna ağır bedeller ödediğimiz demokrasimiz olmuştur. Bugün AK Parti ve Cumhur İttifakı’na oy verenlerle birlikte demokratik haklarını kullanarak sandığın gücüne güç katan herkes kazanmıştır.

Buradan siyasi parti fark etmeksizin iradesini sandığa yansıtan tüm vatandaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Mesai harcayan seçim kurullarımıza, sandık görevlilerimize, emniyet mensuplarımıza samimi teşekkürlerimi iletiyorum. Gecenin bu saatinde sandık kurullarında görevlerini yaparak siz değerli kardeşlerime ayrıca şükranlarımı ifade ediyorum.

thumbs b c b409b06f2e2483d58f20ad5b74f610f7

“Hep başardık, başararak geldik”

Belki de şimdi sahura kadar evde dertleşeceksiniz, hasbıhal edeceksiniz, ondan sonra sahur, yarın okullar tatil. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehirlerimize, mahallelerimize, köylerimize hayırlı olmasını diliyorum. 31 mart seçimleri son 22 yılda girdiğimiz 18. sandık imtihanımız oldu. Hep başardık, başararak geldik. Evelallah bundan sonra da başararak yola revan olacağız.

Bu yolda sizlerle inşallah bizler kazanarak yine devam edeceğiz. 14-28 Mayıs seçimlerindeki zaferimizden 9 ay sonra maalesef yerel seçim imtihanından istediğimiz, umduğumuz neticeyi alamadık. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu seçim sınavına da yoğun hazırlandık. Seçim takvimi işlemeye başladığı günden itibaren AK Parti kadroları sahadaydı. Teşkilat mensuplarımız, ittifak ortaklarımız uyum içerisinde olağanüstü özveriyle çalıştı, emek verdi.

Biz de son 2 aylık dönemde şahsım, 52 farklı şehrimizi ziyaret ettim. Oralarda mitingler yaptım. Halkımla bütünleştim. Kucaklaştım. Netice böyle oldu. Her olanda bir hayır vardır. Öyle diyor büyüklerimiz. Teşkilatımızla birlikte son 2 ayı dolu dolu geçirdik. Buradan bizi muhabbetle bağrına basan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Genel merkezimizden, il başkanlıkları, ilçe başkanlılarına, sandık görevlilerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Cumhur İttifakı’nda beraber hareket ettiğimiz MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye tüm MHP’li kardeşlerime aynı şekilde şükranlarımı sunuyorum.

“Bugün de aynı sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz”

İttifakımıza desteğini beyan eden diğer siyasi partilerin genel başkanları ve mensuplarına minnettarlığımı ifade ediyorum. Rabbim herkesten, partimizin, ittifakımızın, tüm emektarlarından  razı olsun diyorum. Biz siyasi hayatımız boyunca milletle yol yürümüş, milletin çizdiği istikametten ayrılmamış bir kadroyuz. Burada olduğu gibi.

Bugüne kadar hep sağduyunun, sabrın ve vakarın yanında olduk. Her zaman demokrasinin, milli iradenin, sandığın tarafında yer aldık. Bugün de aynı sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Milletin muazzez iradesinin üstünde hiçbir güç tanımıyoruz. Milletimizin takdirini baş tacı etmekten, tebrik etmekten, kabul etmekten, millettin iradesine boyun eğmekten geri durmadık. Bugün de milletimiz tarafından seçilen büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarını, meclis üyelerini, muhtarları ve azalarını ayrı ayrı kutluyorum.

YSK önümüzdeki günlerde kesin sonuçları açıklayacaktır. Her siyasi parti seçim sonuçlarını analiz edecektir. Biz de partimizin organlarını açık yüreklilikle değerlendireceğiz, öz eleştirimizi cesaretle yapacağız. Sandık sonuçları bize ülkemiz genelinde mahalli idarelerde irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor. Elbette yerel bazda yaşanan bu gerilemenin sebeplerini ayrıca masaya yatıracağız. Kaybettiğimiz her yerde seçim sonuçlarını değerlendireceğiz.

kapak 41 rzud cover.jpg

“Hiçbir surette milletimizin kararına hürmetsizlik etmeyeceğiz”

Milletimizin teveccühüne mazhar olduğumuz yerlerde bu güveni boşa çıkarmamak için her zamankinden daha fazla çalışacağız. Ama hiçbir surette milletimizin kararına hürmetsizlik etmeyeceğiz. Milletin takdirini sorgulamaktan bugüne kadar olduğu gibi yine uzak duracağız. Milletin sandıkta verdiği mesajları objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları atacağız. Önümüzde 4-4,5 yıllık süre var. Bu süre zarfında yanlışlarımızı düzelteceğiz, eksikliklerimizi tamamlayacağız. Bir sonraki seçimlere olan dönemi kendimizi yenilediğimiz, hatalarımızı telafi edeceğiz.

Geçen sene bu zamanlar başlayan genel ve yerel seçim maratonu bugün artık tamamlanmıştır. Son 1 yıldır ülkemizi milletimizi ve ekonomimizi yoran seçim defterini bugün itibariyle kapanması büyük kazançtır. Türkiye’nin önünde hazine değerinde 4 yıldan fazla süre var. Bu zamanı değerlendirmemiz önemlidir. Milletin ve ülkenin vaktini çalacak tartışmalarla bu dönemi heba edemeyiz.

Hem hükümette hem de yerel yönetimlerde mesuliyetlerimizin farkındayız. Deprem bölgesinin yeniden ihyası, ekonomik sıkıntılarımızın giderilmesi başta olmak üzere ülkemizin acil meselelerine daha fazla eğileceğiz. Ekonomide orta vadeli program ve 12. kalkınma programımızı kararlılıkla uyguladık bugüne kadar. Ülkemize, milletimize ve gelecek nesillere bedel ödetecek popülist adımlardan uzak durduk.

Enflasyon başta olmak üzere uyguladığımız ekonomik programımızın olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısında görmeye başlayacağız. İş dünyası, bürokrasi, tüccar, esnaf, işçi, öğrencilerimize kadar herkes k endi asıl gündemine odaklanabilecektir. İyice köşeye sıkıştırdığımız bölücü terör örgütüne ölümcül darbeyi mutlaka indireceğiz.”

PaylaşTweetlePinGönder

Bu Haberler İlginizi Çekebilir

Muş Bulanık’ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi!

Muş Bulanık’ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi!

Yazar yazar3
27 Ekim 2026
0

Muş Bulanık'ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi! Muş'un Bulanık ilçesinde uyuşturucu ve madde bağımlılığının önlenmesi amacıyla "Ailenin Gücü" semineri düzenlendi. Etkinlikte aile içi iletişimin ve toplumsal iş birliğinin...

Sinop’ta, İki Otomobil Çarpıştı 1’i Bebek 5 Kişi Yaralandı!

Sinop’ta, İki Otomobil Çarpıştı 1’i Bebek 5 Kişi Yaralandı!

Yazar yazar3
27 Ekim 2026
0

Sinop'ta, İki Otomobil Çarpıştı 1’i Bebek 5 Kişi Yaralandı! Sinop’un Samsun karayolunda iki otomobilin kavşakta kafa kafaya geldiği feci kazada, aralarında bir bebeğin de bulunduğu 5 kişi yaralandı....

Muş’taki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü

Muş’taki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü

Yazar yazar3
27 Ekim 2026
0

Muş'taki Arazi Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü Muş’un Hasköy ilçesinde emekli polisin aile bireylerine toprak anlaşmazlığı yüzünden kurşun yağdırıp intihar ettiği olayda, hastaneye kaldırılan ağır yaralı yeğen Eren...

Sinop Ayancık’ta, Kuşlarbaşı ve Erikli köylerini bağlayan yeni grup yolu ulaşıma açıldı!

Sinop Ayancık’ta, Kuşlarbaşı ve Erikli köylerini bağlayan yeni grup yolu ulaşıma açıldı!

Yazar yazar3
27 Ekim 2026
0

Sinop Ayancık'ta, Kuşlarbaşı ve Erikli köylerini bağlayan yeni grup yolu ulaşıma açıldı! Sinop'un Ayancık ilçesinde Kuşlarbaşı ile Erikli köyü arasında yer alan grup yolundaki çalışmalar tamamlanarak ulaşıma açıldı....

Please login to join discussion

HABER AKIŞI

Fenerbahçe Medicana, Alanya Belediyespor’a Set Vermedi!
Spor

Fenerbahçe Medicana, Alanya Belediyespor’a Set Vermedi!

27 Ekim 2026
Bahçeşehir Koleji 84-81 PAOK
Spor

Bahçeşehir Koleji 84-81 PAOK

27 Ekim 2026
Muşspor, Mersin’de Turladı!
Spor

Muşspor, Mersin’de Turladı!

27 Ekim 2026
Galatasaray, Sungurlu Deplasmanında Zorlanmadı!
Spor

Galatasaray, Sungurlu Deplasmanında Zorlanmadı!

27 Ekim 2026
Halkbank, İzmir’den 3 Puanla Döndü!!
Spor

Halkbank, İzmir’den 3 Puanla Döndü!!

27 Ekim 2026
Haber Meydan

Türkiye ve dünya gündeminin kalbi burada atıyor! Haber Meydan ile haber niteliği bulunan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edin.

E-Mail Adresimiz: info(@)habermeydan.com

Habermeydan.com bünyesinde yayınlanan yazılı veya görsel içerikler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanım Koşulları ve Alıntı Şartları'nı okuyunuz.

Burcu Esmersoy Kimdir? Yeni Projesi Geliyor Mu?

Burcu Esmersoy Kimdir? Yeni Projesi Geliyor Mu?

10 Mart 2023
Trabzonspor’dan sakatlık açıklaması!

Trabzonspor’dan sakatlık açıklaması!

31 Ekim 2024
Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşının paylaşımına yanıt

Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşının paylaşımına yanıt

2 Haziran 2023

Fenerbahçe Medicana, Alanya Belediyespor’a Set Vermedi!

Bahçeşehir Koleji 84-81 PAOK

Muşspor, Mersin’de Turladı!

Galatasaray, Sungurlu Deplasmanında Zorlanmadı!

Halkbank, İzmir’den 3 Puanla Döndü!!

Muş Bulanık’ta, ailelere yönelik uyuşturucu semineri verildi!

  • Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.

No Result
Tüm Sonuçları Gör
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
    • Kullanım Koşulları
  • Hukuka Aykırılık Bildirimi
    • Yayın İlkeleri
  • İletişim

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.