• Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda
    • İletişim
      • Gizlilik
      • Künye
      • Yayın İlkeleri
      • Hukuka Aykırılık
7 Kasım 2025, Cuma
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
No Result
Tüm Sonuçları Gör

Erdoğan: Belediye başkanlarımızın hep yanında yer alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyada ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek bırakınız beş yılı tek bir günü bile yok." dedi.

Yazar Editör Habermeydan
29 Ocak 2024
Kategori Gündem
A A
0
Belediye baskanlarimizin hep yaninda yer alacagiz habermeydan
PaylaşTweetle

Erdoğan: Belediye başkanlarımızın hep yanında yer alacağız.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde yarışacak AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı için Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuştu.

BENZER HABERLER

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

7 Kasım 2025
Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

7 Kasım 2025

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ardından ilçelerdeki adayları açıklayacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir’de, büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacakları bir seçim geçirileceğine inandığını, Eskişehir’in 31 Mart’ta tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına şüphe duymadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bundan 30 yıl önce belediyelerde elde ettiği başarılarla milletin gönlüne girmiş bir kadro olarak önümüzdeki seçimlerde bir kez daha aynı yolda ‘Bismillah’ diyeceğiz. Eskişehir’in manevi muhafızı Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Biz sevdik âşık olduk, sevildik maşuk olduk. Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.’ Biz milletimize aşığız” diye konuştu.

AK Parti olarak kuruldukları günden bugüne kadar 17 defa millet tarafından sandıkta imtihana tabi tutulduklarını, hepsinden alınlarının akıyla çıktıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu seçimde de hedeflerinin sandıktan birinci çıkmak olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“Dünyada ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki ülkemizin de şehirlerimizin de kaybedecek bırakınız beş yılı, tek bir günü bile yoktur. Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil asıl evlatlarımızın geleceğine yüklenen devasa maliyetleri olacağını biliyoruz. Türkiye’ye bu kötülüğü Cumhuriyet boyunca defalarca yaptılar. Tek parti devrinde ülkeyi içe kapatarak bu kötülüğü yaptılar. Ardı ardına yaşadığımız darbelerle ülkeyi gerileterek bu kötülüğü yaptılar. Siyasi istikrarsızlık, sosyal ve ideolojik gerilim, ekonomik kriz, kısır döngüleriyle bu kötülüğü yaptılar. Terör örgütlerini başımıza musallat ederek sınırlarımız boyunca sürekli bizi rahatsız ederek bu kötülüğü yaptılar. Emin olun bugün de fırsat bulsalar tüm bu felaketler zincirini yeniden boynumuza dolayacaklar. Hükûmete geldiğimizden beri ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma atılımları yanında işte bu hain tuzaklarla da mücadele ettik. Sadece son 10 yılda yaşadıklarımızdan bir tanesi başka bir ülkenin başına gelse emin olun yerle yeksan olmuştu.”

“Eski genel başkanın derdi yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletle omuz omuza, kol kola, yürek yüreğe vererek Türkiye’nin istiklali ve istikbali üzerinde oynanan tüm oyunları bozduklarını belirtti.

Hem asırlık altyapı ihmallerini telafi ettiklerini hem de Türkiye’yi Cumhuriyet’in ikinci asrına hazırladıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

“Önümüzdeki seçimleri işte bu hazırlık çabasının bir merhalesi olarak görüyoruz. Dikkat ederseniz CHP’nin ve onunla aynı yöne bakan partilerin, şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi yok. Eski genel başkanları ile yeni genel başkanları ile masanın altındaki, sütun gerisindeki gölge başkanlarıyla oradaki herkesin derdi, kendi iktidar alanlarını korumak, genişletmek veya geri kazanmaktır. Tabii bu gerçeği itiraf edemedikleri için her siyasi partinin asli görevi ve hakkı olan seçimlere katılma iradesine dahi tahammül edemeyen bir çırpınış içindeler. Güya değişim diye gelen CHP’nin yeni genel başkanı ışık hızıyla tek parti faşizminin kendinden başka kimseye tahammülü olmayan zihniyete büründü. Gerçi partisinde kimsenin kendisini takmadığı anlaşılıyor ama o bize höykürerek bu zaafını gizleyebileceğini sanıyor. Eski genel başkanı derseniz, o da kendini gündemde tutmak için yarısı yalan, yarısı yanlış ama tamamı da cehalet ürünü hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi de CHP içinde giderek artan ve bir tarafını da kendisinin oluşturduğu kavgayı gözlerden saklayarak sessiz, sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek.

Farkı görüyorsunuz değil mi? Biz hangi mücadeleleri veriyoruz, nelerle uğraşıyoruz, onlar hangi hırsların, hangi küçük oyunların hesabı içinde? Ziya Paşa ne güzel söylemiş. ‘Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.’ Varsın onlar kendi kısır siyasetlerinin, kavgalarının içinde boğulup gitsinler. Biz eser ve hizmet siyasetiyle ülkemizi büyütmeye, devletimizi güçlendirmeye, milletimizi gururlandırmaya devam edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan eğitimde, sağlıkta, sanayide, teknolojide, tarımda, kültür-sanatta, şehircilikte, çevrede ve diğer alanlarda Türkiye’ye kazandırdıkları eser ve hizmetleri Eskişehir’in yakından bildiğini ifade ederek belediyecilikte de benzer bir atılım dönemini 31 Mart’tan itibaren Eskişehir’de başlatacaklarını söyledi.

Demokrasi ve kalkınma atılımlarının ancak ülkenin her yerinde ve tüm alanlarda eş zamanlı yürürse ülkenin hedeflerine ulaşmasına hizmet edeceğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin şehirlerini, mümkünse tamamını gerçek belediyecilikle tanıştırma arzularının gerisinde bu hakikatin yattığını vurguladı.

“Belediye başkanlarımızın hep yanında yer alacağız”

Hükûmet olarak gerçekleştirdikleri projelerin milletin hayatına tam manasıyla nüfuz edebilmesi için belediyelerin de destek vermesi, ayak uydurması gerektiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

“Gözü de gönlü de aklı da başka yerlerde olanların şehirlerimize ve insanımıza verecek hizmetleri olmadığını son dönemde hep birlikte gördük, yaşadık. AK Parti ve Cumhur İttifakı’ndaki ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi olarak adaylarımızı, milletimizin ve şehirlerimizin her adımında, her anında hep yanında olacak isimlerden belirledik, belirliyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonunun sahibi bir ülkenin şehirleri ancak bu vasıftaki belediye başkanlarıyla yönetildiği takdirde geleceğe hazırlanabilir. Cumhurbaşkanı’yla hükûmetiyle Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki gruplarıyla belediye başkanlarımızın hep yanında yer alacağız.

Sizlerin de takip ettiği gibi dünyadaki siyasi ve ekonomik güç dengelerinin yeniden kurulmaya başlandığı bir dönemden geçiyoruz. Türkiye kurduğumuz güçlü altyapı sayesinde bu yeni döneme geçmişte hiç olmadığı kadar hazırlıklı giriyor. Küresel ve bölgesel konjonktür de ülkemizin stratejik önemini ve avantajlarını artırıyor. Siyasi, ekonomik ve askerî olarak artık kendi kararlarını verme, kendi hedeflerini belirleme ve bu doğrultuda gereken adımları atma imkânına kavuşan bir ülkeyiz.”

“Türkiye’nin dikkatini dağıtacak hiçbir polemiğe girmiyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir başta olmak üzere 81 ilin tamamının, 21. yüzyılın lider ülkesi Türkiye hedefine inandığını, kilitlendiğini bildiklerini, kendilerine düşen görevin bu potansiyeli harekete geçirmek, bu gücün doğru istikamete odaklanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun için Türkiye’nin dikkatini dağıtacak hiçbir polemiğe girmiyor, emperyalist hesapların ürünü tüm oyunlardan, tüm senaryolardan uzak duruyoruz. Ülkemize fayda sağlamayacak, milletimizin güvenlik ve refah beklentilerine katkı vermeyecek hiçbir tartışmanın, hiçbir kavganın içinde olmadık, olmayacağız. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. Dün ‘2023 hedefleri’ demiştik, bugün ‘Türkiye Yüzyılı’ diyoruz. Bizden sonraki nesil de inşallah çok daha iddialı vizyonla milletimizi çok daha ileriye taşıyacak.” diye konuştu.

PaylaşTweetlePinGönder

Bu Haberler İlginizi Çekebilir

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

Yazar Habermeydan Editör
7 Kasım 2025
0

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor... Edirne Valisi Yunus Sezer, Kapıkule Sınır Kapısı’nda gazetecilere yaptığı açıklamada, sınır kapılarında tır geçişleriyle ilgili alınan tedbirlerin sürekli gözden geçirildiğini belirtti. Sezer, artan tır...

Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

Yazar Habermeydan Editör
7 Kasım 2025
0

Meclis'te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi. TBMM’de, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 2026 bütçesi görüşmeleri sırasında muhalefet ve iktidar milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. Muhalefet sıralarından yapılan eleştiriler nedeniyle tartışma...

MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı

MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı

Yazar Habermeydan Editör
7 Kasım 2025
0

MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) arasında, okullarda modern kütüphaneler...

81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü: Peki eski cezalar ne olacak?

81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü: Peki eski cezalar ne olacak?

Yazar Habermeydan Editör
7 Kasım 2025
0

81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yollarında hız sınırlarını belirleyen trafik işaretlemelerinde sadeleştirmeye gidilmesi kapsamında bugüne kadar 32 bin 845...

Please login to join discussion

HABER AKIŞI

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü
Gündem

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

7 Kasım 2025
Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma
Gündem

Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

7 Kasım 2025
MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı
Gündem

MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı

7 Kasım 2025
81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü: Peki eski cezalar ne olacak?
Gündem

81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü: Peki eski cezalar ne olacak?

7 Kasım 2025
Yasa dışı bahis operasyonu: Ozan Elektronik Para’ya kayyum, 402 milyon TL’lik mal varlığına el konuldu
Gündem

Ozan Elektronik Para’ya operasyon: Gözaltılar ve mal varlığına el koyma kararı

7 Kasım 2025
Haber Meydan

Türkiye ve dünya gündeminin kalbi burada atıyor! Haber Meydan ile haber niteliği bulunan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edin.

E-Mail Adresimiz: info(@)habermeydan.com

Habermeydan.com bünyesinde yayınlanan yazılı veya görsel içerikler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanım Koşulları ve Alıntı Şartları'nı okuyunuz.

HASAN LALA’DAN SKANDAL MAHKEME KARARI

HASAN LALA’DAN SKANDAL MAHKEME KARARI

9 Nisan 2024
The Elder Scrolls V: Skyrim İtem Kodları (2022)

The Elder Scrolls V: Skyrim İtem Kodları (2022)

18 Haziran 2022
Melek Kurukama kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Melek Kurukama kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

31 Ekim 2025

Kapıkule’de tır geçişlerinde rekor: Bekleme süreleri hızla düştü

Meclis’te bütçe görüşmesinde tansiyon yükseldi: Muhalefet ve iktidar arasında sert tartışma

MEB ile TOGEM-DER arasında ‘Kütüphane Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı

81 ilde hız sınırı değişti, tabelalar söküldü: Peki eski cezalar ne olacak?

Ozan Elektronik Para’ya operasyon: Gözaltılar ve mal varlığına el koyma kararı

Ekimde en yüksek reel getiri külçe altından

  • Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.

No Result
Tüm Sonuçları Gör
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
    • Kullanım Koşulları
  • Hukuka Aykırılık Bildirimi
    • Yayın İlkeleri
  • İletişim

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.