Zeytin Dalı bölgesinde acı haber: Uzman Çavuş Coşkun Sevim şehit oldu.
Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde görev yapan Uzman Çavuş Coşkun Sevim’den acı haber geldi. Görevi sırasında rahatsızlanan Sevim, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Uzman Çavuş Sevim, dün tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sevim’in şehit olduğu bildirildi.
Bakan Güler’den başsağlığı mesajı
Milli Savunma Bakanlığı, acı haberi NSosyal hesabından duyururken, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in taziye mesajına da paylaşımında yer verdi.
Bakan Güler, şehit Uzman Çavuş Coşkun Sevim için başsağlığı dileklerini ileterek, “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.














