• Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda
    • İletişim
      • Gizlilik
      • Künye
      • Yayın İlkeleri
      • Hukuka Aykırılık
18 Eylül 2026, Cuma
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • TEKNOLOJİ
  • SPOR
  • MAGAZİN
No Result
Tüm Sonuçları Gör
HaberMeydan
No Result
Tüm Sonuçları Gör

Eda Ece’den pişmanlık açıklaması: Hadsiz sözlerim için tekrar özür dilerim

Eda Ece "Ben AHBAP'a ve Haluk Levent'e hiç yardım etmedim ancak sandıkla alakalı hadsiz sözlerim için tekrar özür dilerim, çok pişmanım" dedi.

Yazar Metinology Yazar
1 Ağustos 2026
Kategori Magazin
A A
0
Eda Eceden pismanlik aciklamasi habermeydan
PaylaşTweetle

Eda Ece’den pişmanlık açıklaması: Hadsiz sözlerim için tekrar özür dilerim

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturması sürüyor. Bu kapsamda, oyuncular Berna Laçin, Eda Ece, Farah Zeynep Abdullah, İrem Helvacıoğlu ve Kerem Bürsin, ifade vermek üzere savcılığa çağrılmıştı. Oyuncular ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayına geldi.

BENZER HABERLER

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

18 Eylül 2026
Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

18 Eylül 2026

HELVACIOĞLU: AHBAP’A YARDIMDA BULUNMADIM

Savcılık ifadesinde Haluk Levent ile bir samimiyeti olmadığını belirten İrem Helvacıoğlu, “Haluk Levent’i yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında İzmir’ de meydana gelen orman yangını olayında tanımıştım. O dönemde kendisinin AHBAP Derneğinde faaliyette bulunduğunu biliyorum. O yangında ormanda yaşayan hayvanların tedavilerinde ve yemek ihtiyaçları için maddi/ manevi yardımda bulunmuştum. Ne kadar maddi yardımda bulunduğumu şu an hatırlamıyorum. Kendisiyle herhangi bir samimiyetim de yoktur” ifadelerini kullandı.

6 Şubat depremlerinin ardından yardım çalışmalarına katıldığını belirten Helvacıoğlu, “Ahbap Derneği’ne 6 Şubat deprem döneminde herhangi bir maddi yardımım olmamıştır. AFAD’ın yardım faaliyetlerinde de yer aldım. Deprem bölgesine yardım ulaştırabilmek için elimden geldiğince tüm yardım organizasyonlarına destek olmaya çalıştım” dedi.

Devlet kurumlarını hedef alan herhangi bir paylaşım ya da açıklamasının bulunmadığını söyleyen Helvacıoğlu, Kızılay ve AFAD gibi kurumlara da destek olunması için çaba gösterdiğini ifade etti. Yardım faaliyetlerinde tek amacının depremzedelere en kısa sürede ulaşmak olduğunu belirten Helvacıoğlu, “Bu soruşturmalar neticesinde Ahbap Derneği’nin faaliyeti dışında bir amaçla hareket ettiğini öğrendim. Bu durum beni çok üzdü. Benim 6 Şubat depremi sebebiyle Ahbap Derneği’nin yardım faaliyeti sırasında herhangi bir maddi kazancım asla olmamıştır. Soruşturma sonucunda gerçekten yardıma muhtaç insanlara ulaşması gereken maddi yardım kaynaklarını kendi uhdelerinde kullanmışlarsa cezalandırılmalarını da yürekten isterim” dedi.

BERNA LAÇİN: DEVLET ERKANININ NE DİYECEĞİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM

Berna Laçin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturması kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Laçin basın mensuplarının soruları üzerine, “Benim hiç bir alakam yok ama ne soracaklarını bilmiyorum. Ben de merakla takip ediyorum. Ben de bilmek istiyorum. Özellikle mesela devlet erkanının ne diyeceğini çok merak ediyorum. Çünkü bütün ödülleri aldı. Ahbap en iyi vatandaş ödülünü aldı. Bunlar önemli” dedi.

Laçin, Haluk Levent’le bir soru üzerine, “Masumiyet karinesi daha bekliyoruz. Ben bir şey diyemem” ifadelerini kullandı.

EDA ECE: BİZİ ŞEVVAL SAM UYARDI

Oyuncu Eda Ece ifadesinde “Ben uzun yıllardır televizyon sektöründe çalışıyorum. 2023 yılının Şubat ayında yaşanan büyük depremlerde İstanbul’da dizi çekimlerindeydik. Televizyon yapımlarından ekmek yediğimiz için insanlara karşı manevi olarak borçlu hissettik. Bu nedenle ekip olarak depremzedelere yardım etmek istedik. Sette birlikte çalıştığımız rol arkadaşım Şevval Sam bizi Haluk Levent’e karşı kati şekilde uyardı. Haluk Levent’in geçmişi nedeniyle ona güvenemeyeceğimizi söyledi.

BENDE NUMARASI DAHİ YOK

Ben daha önceden Haluk Levent ile tanışmıyordum. Deprem sürecinde ve sonrasında da hiç irtibata geçmedik. Yüz yüze hiç gelmedik. Bende numarası dahi yoktur. Biz yalnızca dizi ekibi olarak kendi organize ettiğimiz yardımları deprem bölgesine TIR ile gönderdik. Sosyal medyadan tespit edebildiğimiz oyuncak kıyafet gibi ihtiyaçları bireysel inisiyatif ile paketleyip yardımcı olmak istedik. Yine İstanbul’a getirilen Darülaceze’deki çocuklarla bir araya geldik. Adana ve Ankara’daki depremzede hastaları hastanede ziyaret ettik. Bunların hiçbirine basını çağırmadık ve hiçbir dernekle gitmedik. Yalnızca depremzedelerin acılarını paylaşabilmek için birlikte durmak istedik. Çünkü deprem sürecinde çok büyük acılar yaşandı. Hastanede kolsuz, bacaksız insanlar gördüm. Küçük çocuklar dahi organlarını kaybetmişti” dedi.

ŞEVVAL SAM BİZİ HALUK LEVENT’İN KÖTÜ NİYETİNDEN KORUMUŞ

Eda Ece’nin ağladığı ifade tutanağına geçti Eda Ece’nin ifadesi esnasında ağladığı ifade tutanağına geçti. Ardından devam eden Eda Ece “Bu kadar büyük acı varken toplanan yardım paralarının usulsüzlük için kullanılmasına inanamıyorum. Şevval Sam bizi Haluk Levent’in kötü niyetinden korumuş, çünkü birçok ünlü gibi bizde deprem sırasındaki yardım motivasyonumuzu AHBAP’a yönlendirebilirdik. Ancak biz set olarak AHBAP’ı öyle bir yok saydık ki nerede konumlandığını bile sorgulamadık. Devlet kurumlarının rakibi olarak parlatılmaya çalışıldıysa benim bununla alakalı bilgim yoktur. Bizim için hep şüpheliydi.

NEDEN BÖYLE BİR SÖZ SÖYLEDİĞİMİ ANLAMIYORUM

Kamuoyunda Kızılay ve AFAD’a rakip algısı yerleşmiş olabilir. Ben yalnızca ATV’de yayınlanan AFAD’ın bağış programına katıldım. İçişleri Bakanlığı tarafından aranıp davet edilmiştim. Bu programda saçımı yapmamıştım. Ve makyajsızdım. Bu nedenle acıyı sahiplendiğim ve asıl toplumun benimsediği ünlü olduğum şeklinde yorumlar yapılmıştı. Bana sorduğunuz ‘Deprem bölgesinde yapılan şeyi başkaları yapıyor sandılar, sandıktan onu anladık’ anlamına gelen sözleri ödül töreninde söylemiştim. Haziran 2023’te İstanbul’da yapılan ödül töreninde Şubat ayı dergi kapağı ünlüsü seçilmiştim. Beni Şubat ayına seçmelerinin sebebini deprem sürecindeki duyarlılığım olarak düşünmüştüm. Depremden sonra ilk kez saçımı ve makyajımı yapıp toparlanmış hissederek sahneye çıktım. Stil ödülü alırken dahi depremden bahsettim. Konuşmamın tamamı yayınlanmıştı. Ancak konuşmamın sonundaki haddini aşan şakam cımbızlanarak tüm deprem sürecindeki yaptıklarım silinmek istendi. Ödül töreninin neşesini deprem konusu ile bozduğumu düşünüp ağırlık hissettim. Bu nedenle duygusal konuşmamı bir şaka ile bitirmek istedim. Sektörde şakacılığımla bilinirim. Ancak hala neden böyle bir söz söylediğimi anlayamıyorum.

Zaten konuşmamın devamında bir hafta sonra düğünüm var gibi saçmalamaya devam etmişim. Bu kadar büyüyebileceğini aklımın ucundan dahi geçirmedim. Asıl üzüldüğüm husus depremzedelerin bana alınmış olmasıdır. En büyük pişmanlığım budur. Uzun süre depremzedelerden aldığım kardeşlik övgüsünü kaybettiğimi düşündüm” dedi. “Haluk Levent’e hiç yardım etmedim ancak sandıkla alakalı hadsiz sözlerim için tekrar özür dilerim, çok pişmanım.”

Eda Eceden pismanlik aciklamasi1 habermeydan

Eda Ece’nin ardından yeniden ağladığı ifade tutanağına geçti.

DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİM

İfadesine devam eden Ece “Konuşmamdan bir hafta sonra özür yazısı paylaştım. Ancak toplumda bir karşılığı olmadı. 2023 Haziran’da evlendim, Temmuz’da kızıma hamile kaldım. Geçen bu 3 senelik süreçte sessizce yorumları okudum ve medyada iş yapmadım. Hamile olmama ve ekranda görünmememe rağmen linç devam etti. Sözlerim nedeniyle defalarca özür diledim. Haddini aşan bu ifadeleri kullanmamalıydım. Çok pişmanım ve özür diliyorum. AHBAP soruşturması açılınca insanlar Haluk Levent’e ve AHBAP’a yardım ettiğimi söyleyerek tutuklanmamı isteyen tweetler attılar. Bende bunun üzerine geçen hafta 5 sayfalık özür metni paylaştım. Yapımcılar ya da avukatlara danışmadım. Yalnızca içimden gelenleri içtenlikle söyledim. Keşke zaman makinesi olsa ve söylediklerimi geri alabilsem. Beni ifadeye çağırdığınız için teşekkür ederim çünkü uzun zamandır kendimi ifade etmek istiyorum. Ben AHBAP’a ve Haluk Levent’e hiç yardım etmedim ancak sandıkla alakalı hadsiz sözlerim için tekrar özür dilerim, çok pişmanım” dedi.

KEREM BURSİN: TANIŞIKLIĞIM YOK

İfade veren Kerem Bursin “Haluk Levent ile hiçbir tanışıklığım bulunmamaktadır. Gerek 2023 yılında gerçekleşen deprem öncesi gerekse sonrasında hiç yüz yüze gelmedik. Sadece o dönem deprem yardımları için sosyal medya hesaplarımdan yaptığım paylaşımlar ile AHBAP Derneğinin hesap bilgilerini de paylaştım. Ama ben bu paylaşımlarda sadece AHBAP hesaplarını paylaşmamıştım. Aynı zamanda AFAD hesap bilgilerini de paylaşmıştım. O dönem herkes AHBAP ile ilgili paylaşımlarda bulunduğundan dolayı ben de AFAD veya Kızılay gibi bir yardım kuruluşu gibi değerlendirip bu paylaşımları yaptım. Özellikle AHBAP’a ilişkin paylaşımlar yapmam konusunda beni yönlendiren ya da telkinde bulunan kimse olmadı. Hatırladığım kadarı ile ben de şahsen AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum. Bu bağışın ne şekilde kullanıldığına dair o dönem menajerim aracılığıyla dernekten sorduğumuzu hatırlıyorum. Aklımda kaldığı kadarı ile bir makbuz tarzı evrak göndermişlerdi ama içeriğini bilmiyorum” dedi.

BEN DE MAĞDURUM

Bursin ifadesinin devamında “Yaptığım yardımda bize söylenilenden farklı şekilde Haluk Levent tarafından kullanılmış ise ben de mağdurum. Sonrasında şikayet hakkımı da gerekirse kullanırım. Sosyal medyada İspanya’daki hayranlarım tarafından AHBAP Derneğine yapıldığı belirtilen bağışlara ilişkin bir bilgim yok. Bu bağışların derneğin resmi hesabına yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Ben genellikle hayranlarımdan doğum günüm gibi özel günlerde benim için bir şey yapmak istediklerinde hayır kurumlarına bağış yapmalarını tercih ederim. Bu durumda da hayranlarım bağış yapmış olabilirler. Ama bu bağışa konu tutarların akıbeti hakkında benim bir bilgim bulunmamaktadır. İfademin başında da belirttiğim gibi o dönem ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeni ile yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım etmek amacı ile bizim de nasıl bir katkımız bulunur düşüncesiyle bu paylaşımları yaptık. Bu paylaşımları yaparken de AHBAP’ın yanı sıra başta AFAD’ın hesaplarını da paylaştım. Hatta en çok AFAD’ın hesap bilgilerini paylaştım diyebilirim. Bu nedenle Haluk Levent tarafından paylaşımlarımı farklı amaçlarla kullanılması nedeniyle üzgünüm. O süreçte sadece hesap bilgilerini paylaştım. Hiçbir etkinliğine veya programına katılmadım. Yukarıda belirttiğim gibi kendim de bağış yapmam sebebi ile açıkçası ben de mağdurum” şeklinde konuştu.

PaylaşTweetlePinGönder

Bu Haberler İlginizi Çekebilir

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

Yazar Metinology Yazar
18 Eylül 2026
0

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı? 18 Eylül 2026'da gündeme gelen uyuşturucu soruşturması kapsamında oyuncu Volkan Akçıray'nın da aralarında bulunduğu 15 kişinin gözaltına alındığı...

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

Yazar Metinology Yazar
18 Eylül 2026
0

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül'de son yolculuğuna uğurlanacak Bir süredir beyin kanseriyle mücadele ettiği bildirilen Tuncer'in vefatını Film-San Vakfı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği duyurdu. Film-San Vakfından...

Konserde tacize Okan Kurt’tan tepki

Konserde tacize Okan Kurt’tan tepki

Yazar Metinology Yazar
18 Eylül 2026
0

Konserde tacize Okan Kurt'tan tepki Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü popçu, yazın Bodrum’da talihsiz bir kaza geçirdiğini belirterek “Terliklerle kayıp düştüm. Kalçamdan tedavi oluyorum. Biraz...

Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir?

Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir?

Yazar Metinology Yazar
18 Eylül 2026
0

Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir? Borsa yatırımcılığı: İstanbul cemiyet hayatında "borsa yatırımcısı iş adamı" kimliğiyle öne çıkmaktadır. Sermaye piyasalarında ve borsa...

Please login to join discussion

HABER AKIŞI

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?
Magazin

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

18 Eylül 2026
Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak
Magazin

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

18 Eylül 2026
Konserde tacize Okan Kurt’tan tepki
Magazin

Konserde tacize Okan Kurt’tan tepki

18 Eylül 2026
Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir?
Magazin

Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir?

18 Eylül 2026
Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş operasyonu: Aras Bulut İynemli, Afra Saraçoğlu, Sefo ve Nilperi Şahinkaya dahil çok sayıda isim hakkında gözaltı kararı
Magazin

Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş operasyonu: Aras Bulut İynemli, Afra Saraçoğlu, Sefo ve Nilperi Şahinkaya dahil çok sayıda isim hakkında gözaltı kararı

18 Eylül 2026
Haber Meydan

Türkiye ve dünya gündeminin kalbi burada atıyor! Haber Meydan ile haber niteliği bulunan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edin.

E-Mail Adresimiz: info(@)habermeydan.com

Habermeydan.com bünyesinde yayınlanan yazılı veya görsel içerikler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Kullanım Koşulları ve Alıntı Şartları'nı okuyunuz.

MSB açıkladı: 1 askerimiz şehit oldu

MSB açıkladı: 1 askerimiz şehit oldu

22 Haziran 2024
Trabzonspor’dan ayrılan Thomas Meunier, Lille’e imza attı!

Trabzonspor’dan ayrılan Thomas Meunier, Lille’e imza attı!

19 Temmuz 2024
SMS Grup Efeler Ligi, Play-off 1-4 etabının maç tarihleri belli oldu!

SMS Grup Efeler Ligi, Play-off 1-4 etabının maç tarihleri belli oldu!

20 Mart 2025

Zeynep Akçıray kimdir? Eşi ve Zeynep Akçıray neden gözaltına alındı?

Vefat eden oyuncu Gülsen Tuncer: 20 Eylül’de son yolculuğuna uğurlanacak

Konserde tacize Okan Kurt’tan tepki

Volkan Akçıray kimdir? Ne iş yapıyor, eşi kimdir ve hakkındaki soruşturma nedir?

Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş operasyonu: Aras Bulut İynemli, Afra Saraçoğlu, Sefo ve Nilperi Şahinkaya dahil çok sayıda isim hakkında gözaltı kararı

ABD’den İranlı yetkililere BM vizesi

  • Anasayfa
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Magazin
  • Muş Haber
  • Sinop Haber
  • Spor
  • Teknoloji
  • Kullanım Koşulları
  • Hakkımızda

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.

No Result
Tüm Sonuçları Gör
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • MAGAZİN
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
    • Kullanım Koşulları
  • Hukuka Aykırılık Bildirimi
    • Yayın İlkeleri
  • İletişim

© 2022 Haber Meydan - Haberin Yeri, Son Dakika Haberler.